от 311 лева
от 5 от 7

Почивки в Турция – Дидим 2020 – Автобус. Ранни записвания

Почивки в Турция – Дидим 2020 – Автобус. Ранни записвания

Ранни записвания за почивка в Дидим с автобус.

Посочените цени са за тръгване от София. Възможност за тръгване от Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Стара Загора.

Кой курорт предпочитате

Какъв тип хотел предпочитате

Плаж

Транспорт

Колко човeка ще пътувате

Възрастни
Деца
Възраст на децата

Кога желаете да пътувате и за колко нощувки

Между
и
Брой нощувки

Ориентировъчен бюджет в лева

Предпочитани хотели

Предпочитано изхранване

Клиентски данни

Форма за запитване

Казват, че Дидим е създаден за туризъм!Това е мястото където можете да съчетаете вашата почивка с разходка из древни светища и градове. Рай не само за туристите, но и за любителите на архелологията. Богатия в миналото град Ефес, дома на Дева Мария, са малка част от съкровищната на този курорт. Тук се съчетават лукса на настоящето с богатото и бурно минало.

Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмове на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града – Приен и Милет – отлично допълва запознанството с античния свят. Това е мястото, където можете да се пренесете от лукса на съвременните петзвездни хотели в миналото, когато древните елини са живяли по тези места.

Разбира се както във всеки друг курорт, и тук има много барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, разположени по крайбрежието. Вечер може да посетите дискотека “Медуза” – една от големите в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез. Ако сте избрали Дидим за вашата почивка, не пропускайте да посетите и дома на Дева Мария, мястото където Божията майка е живяла до смъртта си. Тук можете да си налеете от чудотворната вода, която лекува и изпълнява желания.
Почивки в Турция – Дидим 2020 – Автобус. Ранни записвания Почивки в Турция – Дидим 2020 – Автобус. Ранни записвания


Разгледайте още хотели и курорти