Почивка в Лара с директен чартърен полет от София и Варна

Почивка в Лара с директен чартърен полет от София и Варна

Забележка: Посочени са само част от предлаганите хотели. Ако не можете да изберете хотел, или не намирате търсената от вас дата, се свържете с нас на посочените телефони.

Кой курорт предпочитате

Какъв тип хотел предпочитате

Плаж

Транспорт

Колко човeка ще пътувате

Възрастни
Деца
Възраст на децата

Кога желаете да пътувате и за колко нощувки

Между
и
Брой нощувки

Ориентировъчен бюджет в лева

Предпочитани хотели

Предпочитано изхранване

Клиентски данни

Форма за запитване

Анталия обрасналите с борови гори планини Торос /Тавър/ слизат до кристалното синьо море, образувайки назъбен бряг от скалисти носове и уединени заливчета и пещери.
Слънцето грее в този район 300 дни в годината, и го превръща в рай за плаж, плуване и водни спортове като уиндсърфинг, водни ски и яхтинг, както и за планински и пещерен туризъм. Ако дойдете в Анталия през март или април, сутрин може да карате ски, а следобед – да плувате в топлите води на Средиземно море. Значими исторически забележителности ви очакват сред борови, маслинови и цитрусови горички, и плантации с палми, авокадо и банани.

Турската Ривиера е туристическата столица на страната. Тук има изобилие от хотели във всички ценови категории – от туристически спални и къщи за гости до луксозни хотели, а гостоприемните хора на Анталия ще направят престоя ви удобен и приятен.
Разположен сред невероятна природа на резки контрасти, Анталия, най-известният турски курорт, е приятен град със сенчести булеварди, оградени от палми, и първокласна Марина. В живописния стар квартал Калеичи, традиционните същи на тесни улички живеят нов живот в сянката на антични градски стени.

Анталия е населена от основаването на града през 159 г. пр. Хр, от пергамския цар Атал II, който я кръщава на самия себе си – Аталия. Градът е завземан последователно от римляни, византийци и селджуки, преди да попадне под османска власт. Елегантното високо минаре на джамията Ивли минаре в центъра на града, построена през XIII в. от селджукския султан Аладин Кейкубад, се е превърнало в символ на Анталия. Медресето /религиозно училище/ Каратай в квартал Калеичи,от същия период и представя най-доброто от селджукската архитектура. Тук можете да се насладите на живописните улички на стария град, или на нощният живот в този космополитен град Разбира се не пропускайте да посетите и Аквариума, където можете да видите пингвини и да се разходите в най-дългия тунел в света Дали искате затворен комплекс, където да се насладите на тих и спокоен отдих, или градски хотел, разположен в центъра на града… Анталия ще остане завинаги в сърцето ви.
Почивка в Лара с директен чартърен полет от София и Варна Почивка в Лара с директен чартърен полет от София и Варна


Разгледайте още хотели и курорти