Почивка в Белек с директен чартърен полет от София и Варна

Почивка в Белек с директен чартърен полет от София и Варна

Ранни записвания за почивка в Турция – Анталия – Белек със самолет. Полети от София и Варна

Забележка: Посочени са само част от предлаганите хотели. Ако не можете да изберете хотел, или не намирате търсената от вас дата, се свържете с нас на посочените телефони.

Кой курорт предпочитате

Какъв тип хотел предпочитате

Плаж

Транспорт

Колко човeка ще пътувате

Възрастни
Деца
Възраст на децата

Кога желаете да пътувате и за колко нощувки

Между
и
Брой нощувки

Ориентировъчен бюджет в лева

Предпочитани хотели

Предпочитано изхранване

Клиентски данни

Форма за запитване

Белек, един от най-новите турски курорти, е разположен на 30 км от Анталия. В него се намират едни от най-луксозните хотели на турската ривиера - предимно 4 и 5*. На разположение на туристите са конна езда и всички видове водни спортове. Съчетанието на море, пясъчни плажове и борови гори привлича гости от цял свят. В Белек можете да видите над 100 различни вида птици. Интересни забележителности са водопада Куршунлу със скритата пещера, елинския град Перге - руините му включват храма на Артемида, две църкви, театър и древно училище за борба и бокс.
Луксозните комплекси с обширна територия и отлично обслужване, построени през последните години край Белек, вече се възприемат като новото лице на турското гостоприемство. Белек е популярен и с отличните си голф игрища, които са разположени на обширна територия и предлагат идеални условия за любителите на този аристократичен спорт. Изграден на пусто място и почти изолиран от други населени места, този курорт предлага елитен уединен отдих, съвременен комфорт, екологично чиста среда и изискани развлечения. Допълнително удобство е и близостта му до летището - на 35-40 км. Посадените през XIX век борове и евкалипти са се превърнали в прекрасни гори, обкръжаващи широките пясъчни плажове. Уникалният микроклимат, подсилва привлекателността на курорта: тук пролетните и есенните вечери са топли, а през дългия ден има лек ветрец. Ландшафтът в региона е изключително запазен, а пясъчните плажове са непокътнати въпреки непрестанното разширяване на курорта. В този район няма исторически забележителности, а инфраструктурата е съсредоточена в хотелите, които са свързани с пътеки за езда и разходка. Таласотерапия, скално катерене, рафтинг и други всевъзможни водни спортове са предвидени за забавление на туристите.
Почивка в Белек с директен чартърен полет от София и Варна Почивка в Белек с директен чартърен полет от София и Варна


Разгледайте още хотели и курорти