Почивка в Доминикана – Пунта Кана с водач

Почивка в Доминикана – Пунта Кана с водач

В цената са включени:

 • Самолетен билет София - Мадрид - София с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Директен чартърен полет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • 1 нощувка със закуска в Мадрид
 • 7 нощувки на база all inclusive в Пунта Кана
 • Трансфер летище - хотел - летище в Мадрид
 • Трансфер летище - хотел - летище в Пунта Кана
 • Летищни такси
 • Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина“
 • Водач на български език

В цената не са включени:

 • Държавна такса от 20 долара, която се заплаща при напускане на Доминиканска република
 • Лични разходи
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Допълнителни екскурзии /по желание/

Почивка в Пунта Кана – Доминиканска република

Дати:
23.10.2020 – 01.11.2020 – 1 695 евро

Пунта Кана
Пунта Кана – в превод “Мястото където се срещат всички палми”. Пунта Кана е една от онези екзотични дестинации, за които започваме да мечтаем в мразовитите зимни дни. Там е горещо не само времето. Гореща е и атмосферата. Всеки отдал се на магията на Пунта Кана, остава в нейн плен завинаги. Курортът Пунта Кана е толкова забележителен, колкото забележително е и името му.

Пунта Кана – Мястото, където се срещат всички палми. Това е място, което ще ви накара да забравите съществуването на друг свят, освен този „тук и сега“. Може би не случайно Пунта Кана звучи сякаш като “Хакуна Матата”.
Пунта Кана неслучайно може да бъде наречен „намереният рай“ – докъдето погледът ви стига, ще видите блестящи от слънцето бели плажове, успокояваща зеленина на тропическата растителност, гладката като огледало тюркоазеносиня повърхност на океана и разбира се, безброй туристи, избрали Пунта Кана за една седмица гарантирана почивка, далеч от градската динамика.
По време на вашата ваканция, можете да се възползвате от допълнителните ни екскурзии: Дискотека Coco Bongo; екскурзия до о-в Саона; Фото сафари; екскурзия до Санто Доминго и о-в Каталина, както и да плувате с делфини.

ДЕН 1: София - Мадрид
Полет София – Мадрид. Трансфер и настаняване в хотел 3* в Мадрид.
Нощувка.

ДЕН 2: Мадрид - Пунта Кана
Чартърен полет Мадрид – Пунта Кана. Трансфер и настаняване в хотел Ocean Blue & Sand 5*. в Пунта Кана /на база all inclusive за целия престой в хотела/. Нощувка.

ДЕН 3: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж и забавление. Вечерта по желание /срещу допълнително заплащане - 60 евро на човек/ дискотека Coco Bongo /Коко Бонго/.  Добре дошли в световно известната дискотека Коко Бонго. Шоуто, което ще наблюдаваме с професионални танцьори, акробати и игра с публиката е незабравимо изживяване. Дискотеката е на три нива и шоуто, което ще видим съчетава кино, театър, музика, дискотека, видео, акробати, актьори, модерна техника и изненади за публиката. Шоу тип Бродуей или Лас Вегас.


Нощувка.

ДЕН 4: Пунта Кана
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/ екскурзия до остров Саона. Саона е невероятно съчетание на най-красивия плаж в Доминиканска република с преливащи се синьо-зелени нюанси на кристалното Карибско море. Приключението започва с катамаран, коесто ще ни даде възможност да се насладим на крайбрежието на острова. Ще имаме време за шнорхелинг и да плуваме в кристалните води на Карибско море, наблюдавайки изумителните риби Морски звезди.


Когато пристигнем на острова ще имаме време за плаж и снимки потопени в Карибската екзотика. Следва обяд /включен в цената/. Връщането с катамарана е едно от най-прекрасните изживявания наситено с ритмите на Меренге, Салса и Бачата с коктейли Куба Либре в ръка.
Нощувка.

ДЕН 5: Пунта Кана
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/ Сафари. Тази екскурзия ще ни отведе в сърцето на Доминиканска република. Ще пътуваме с камиони тип сафари и ще можем да видим малки градчета, селца и да видим как живеят местните.


Ще яздим, ще видим плантации със захарна трастика, кафе и какао. Ще видим как се произвежда национална напитка Мама Хуана. Ще посетим главния град за областта Игуей с неговата голяма католическа катедрала и местния пазар. Следва обяд /включен в цената/ в планината с типични доминикански ястия в малък, хубав ресторант, а на долния етаж има магазин с прекрасни сувенири. Отправяме се към плаж Макао, където е нашата последна спирка. На този плаж се събират сърфисти и е един от девствените плажове в Доминикана. Ще има време за плуване и гмуркане сред вълните.
Нощувка.

ДЕН 6: Пунта Кана
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/ екскурзия до Санто Доминго - столицата на Република Доминикана. Ще преоткрием първият град в новия свят, разхождайки се по булевард Малекон - най-оживената градска зона, която се простира по брега на Карибско море и е най-предпочитаното място от местните жители.


Ще се насладим на съвременни паметници на културата като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър и Президентския дворец. Също така ще посетим Алказар де Колон, за да опознаем как са живяли испанските конкистадори и да видим първата катедрала на Америките.
Нощувка.

ДЕН 7: Пунта Кана
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 95 евро на човек/ екскурзия до остров Каталина.


Ще отплаваме с катамаран към острова, където ще имаме включени дейности като: banana boat, mega wind, креолски риболов, шнорхелинг и танци. Ще видим представяне на типичен доминикански карнавал, наслаждавайки се на доминиканския си обяд. Ще се насладим на обиколка из Алтос де Чавон. И най-вече...ще плуваме из кристалните води на Карибско море.
Нощувка.

ДЕН 8: Пунта Кана
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 130 евро/ възможност да плувате с делфини. Ще отпътуваме с организиран транспорт от хотела към бреговете на острова, където в естествена среда, делфините ще ви посрещнат. Те ще ви целуват, ще ви прегръщат, ръкопляскат, танцуват и ще ви покажат всички свои акробатики.


Това несъмнено ще бъде едно невероятно и запомнящо се преживяване.
Нощувка.

ДЕН 9: Пунта Кана - Мадрид
Закуска в хотела. Свободно време за плаж и забавление. Трансфер и полет за Мадрид.

ДЕН 10: Мадрид - София
Пристигане в Мадрид. Полет за София. Пристигане на летище София.

ДАТИ И ЦЕНИ:

Дата Хотел в Мадрид Хотел в Пунта Кана

Цена на човек в двойна стая Цена на човек в единична стая
23.10.2020 - 01.11.2020 NH San Sebastian 3* Ocean Blue & Sand 5* 1 695 евро 1 845 евро

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща

 • Категоризацията на хотелите се различава от тази в Европа

 • Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки

 • Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекоми


Забележка – При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

 • Остров Саона – 80 евро

 • Сафари с обяд – 80 евро

 • Санто Доминго – 80 евро

 • Coco Bongo Шоу и Диско – 60 евро

 • Остров Каталина – 95 евро

 • Плуване с делфини – 130 евро


Почивка в Доминикана – Пунта Кана с водач

Разгледайте още

15 дни / 13 нощувки

Дати: 25.04.2020

от 3 090 евро
13 15

10 дни / 8 нощувки

Дати: 23.10.2020

от 1 695 евро
8 10

10 дни / 8 нощувки

Дати: 23.10.2020

от 1 695 евро
8 10