от 2 890 2 740 евро
10 13

Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии

150 евро отстъпка за есенните дати!

Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии

150 евро отстъпка за есенните дати!

В цената са включени:

 • Самолетни билети София - Сингапур и Бали - София /през Истанбул/ с Turkish Airlines с включен 23 кг чекиран багаж
 • Вътрешен полет Сингапур - Бали с включен 20кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Ръчен багаж
 • 3 нощувки със закуска в Сингапур
 • Целодневен сити тур на Сингапур
 • Плаж на о-в Сентоса + кварталите Чайна Таун и Литъл Индия
 • 7 нощувки със закуска в Убуд на о. Бали
 • 4 целодневни екскурзии в Бали
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Транспорт по програмата
 • Екскурзии и входни такси до всички забележителности, упоменати в програмата
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 15 000 евро

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка

Дати:
25.10.2024 – 06.11.2024 – 2 890 евро 2 740 евро
10.11.2024 – 22.11.2024 – 2 890 евро 2 740 евро
16.03.2025 – 28.03.2025 – 2 890 евро

Сингапур
Сингапур е уникален остров град-държава, разположен в Югоизточна Азия. Сингапур в превод означава „Град на Лъва“. Събрал в себе си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Той е известен с невероятната чистота и подреденост, правилата и странните забрани … за какво ли не. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. Истински азиатски тигър!

Бали
Остров Бали е незабравим тропически рай! Чудни хълмове, покрити със стъпаловидни оризови тераси и гъста тропическа джунгла, водопади, вулкани… люлките на Бали. Аромат на орхидеи, чудни храмове, дворци. Пътешествие в Бали – Ще го направим заедно, нали?! Ще открием най-прекрасните кътчета на това вълшебно място с включените в цената екскурзии. Ще се отпуснем с традиционен балийски масаж и ще се храним – много и вкусно. Тръгваме, нали?

ДЕН 1: София - Сингапур
Среща на летище София и полет за Сингапур.

ДЕН 2: Сингапур
Пристигане в Сингапур. Трансфер до хотела късен следобед и настаняване.
Нощувка.

ДЕН 3: Сингапур
Закуска. Дълъг, напоителен, цветен и абсолютно фантастичен сити тур на чудния "Град на Лъва" - Сингапур. Символите на Сингапур - хотел Marina Bay Sands,  статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/. Пистата на F1.
Ще намерим време и за страхотни гледки от върха в Сингапур. Ще се качим на лодката, която е "кацнала" на върха на този емблематичен, световен хотел. Хотел Marina Bay Sands - невероятна гледка към града и infinity басейн. Ще погледнем града отвисоко, оставайки без дъх /срещу входна такса/.
Следва лежерна разходка из старата колониална част на Сингапур /в близост до Сингапур ривър/. Ще видим Парламента, Националната галерия, Националния музей, Катедраталата Сейнт Андрюс.
Продължаваме пеша към ботаническите градини The Gardens by the Bay. Електрическите супер дървета със светлинно - музикалното шоу, както и двата купола - оранжерии /вход в куполите срещу допълнително заплащане/.
За финал ни остава невероятното шоу "Спектра" /на водната площ пред хотел Marina Bay Sands/. Музика, светлина, огромни танцуващи фонтани и лазерни ефекти. 15 минути абсолютна красота!
Свободно време за вечеря.
Нощувка.

ДЕН 4: Сингапур
Закуска. Време е за остров Сентоса - островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции - Universal Studio park, аквапарк, Музеят на восъчните фигури на Мадам Тюсо, гигантски аквариум, събрал подводната флора и фауна на света + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Лежерно и истински незабравимо! /някои от атракциите са с допълнителна входна такса, която се плаща на място/.
Ще имаме време за плаж, плуване в чудесна лагуна, коктейли.
В следобедните часове продължаваме към Чайна Таун /China Town/. Като всеки голям световен град, Сингапур също има квартал, наречен Чайна Таун. Пъстри улички, чудесни пазари за сувенири, ресторанти, бляскави храмове. Малко след него продължаваме към Малката Индия /Little India/ – цветен, ухаещ и незабравим етнически индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи, багри и ухания. Ще пазаруваме, ще похапнем люта индийска храна, ще открием великолепен индийски храм.
Вечерта – свободна програма.
Нощувка.

ДЕН 5: Сингапур - o-в Бали
Закуска. Трансфер до летището и полет до Бали.
Преди полета и като достоен завършек на нашето сингапурско преживяване - The Jewel - невероятна атракция на летището с чудни градини, молове, вълшебен водопад. Полет за Бали.
Пристигаме на летището в Бали вечерта.
Трансфер и настаняване в хотела в Убуд.
Нощувка.


ДЕН 6: Опознаване на културната столица на Бали - Убуд

Закуска. Днес ни предстои целодневна туристическа обиколка /включено в пакетната цена/ и опознаване на културата на Бали в Убуд. Ще посетим и гората на маймуните. Това е парк с вековни дървета, свежи потоци, лиани и мистични статуи. Там балийски макаци живеят свободни в природата.
Продължаваме към Тегалаланг - живописните оризови тераси на Бали. Те са едни от любимите ни пейзажи в Убуд. Магнит за пътешественици. Предлагащи страхотни възможности за снимки, оризовите насаждения са интересни и заради "субак" - традиционна балийска напоителна система, която според историята е предадена на поколенията от почитан свещеник през далечния осми век.
В оризищата на Тегалаланг ще посетим едно от най-атрактивните места за снимки - Люлките на Бали.

След люлките ще направим късен сплотяващ обяд със спираща дъха гледка към джунглата.
Ще завършим този вълнуващ ден с посещение на традиционен балийски кечак танц - ритуално представление, описващо история от Махабрата /включено в пакетната цена/.
Нощувка.

ДЕН 7: Бали
Закуска. Ще започнем деня с посещение на двореца и Езерото с лотосите в центъра на Убуд.
След това се отправяме към водопада Гоа Ранг Ренг - уникалния стъпаловиден водопад образуващ натурални басейни. Ще се разхладим в бистрите планински води, сред зелената балийска джунгла.
Следва посещение на храма Гоа Гаджа - пещерата на слона, където след разкопки е открита статуя на Ганеша, за която се смята, че случва чудеса и сбъдва молитви. Под храмовия комплекс се събират реките Панкунг и Петану, което според балийските вярвания прави мястото особено магично. Поверията гласят, че водата, извираща от шестте статуи… подмладява.
Нощувка.


ДЕН 8: Бали

Закуска. Отправяме се към храма Гунунг Кауи, който е един от най-интересните археологически обекти в Бали. Датира от 11-ти век и представлява редица издълбани в скалите 7-метрови статуи, за които се вярва, че са гробниците на крал Анак Уунгсу от династията Удаяна и неговите съпруги. Намира се сред живописна джунгла от двете страни на река Пакерисан.
Следващата ни спирка е храма Търта Емпул - храмът на свещената вода. Търта Емпул е изграден край минерален извор, за който се смята, че е сътворен от самия бог Индра и е с магическа сила. От 926 г., или близо 11 века, балийците отиват на това място за ритуално къпане. Вярват, че то ще им донесе духовно пречистване и изцеление. Изворът е отворен и достъпен за всички желаещи и ще преминем в балийския ритуал през всичките 15 чучура.
Нощувка.

ДЕН 9: Бали
Закуска. Потегляме към езерата Буян и Тамблинган, където ще открием  уникална гледка. Историите гласят, че двете езера са преродени мъж и жена и в определени периоди от годината се сливат и образуват гейзери.
Продължаваме към магичната джунгла на Мундук, където ни очаква 3-4 часов преход. Там ще видим и да усетим силата на водната стихия. Водопадите са едни от най-красивите в Бали и същевременно са сред най-малко посещаваните места, далеч от цивилизацията.


Следва посещение на главния шиваистки воден храм в Бали - Улун Дану Бератан. Храмовият комплекс се намира на брега на езерото Бератан в планината. Построен е през 1663 г. и е посветен на богинята на реките и езерата Деуи Дану. Езерото Бератан е известно като езерото на свещената планина, заради плодовитостта на тази област. Намира се на 1 200м над морското равнище и има студен тропически климат.
Нощувка.

ДЕН 10: Бали
Закуска. Свободно време за почивка, басейн, шопинг и разходки в местността или време за плаж или по желание, Целодневен тур до Taman Ujung /цена 50 евро/, прекрасния кралски дворец, собственост на кралската фамилия на Карангасем, който е построен през 1909 г.от холандския архитект ван Ден Хенц и китаеца Ло То Анг... впоследствие биват поканени местни архитекти и резбари за довършителните детайли, които са част от балийската митология и традиция...
Дворецът се гордее с уникалната си архитектура, пищните многоцветни тропически градини и огромните водни басейни.
Приказно място за почивка и снимки...
След двореца се отправяме към отдалечен от шума и тълпите плаж, върху който вълните рисуват картини...
Пясъкът е смесен и много фин, вулканичните песъчинки текат между белите фини пясъци,а водата е тюркоазено синя и чиста ...
А гледката...наистина си заслужава да си я подарите!

На плажа има малки местни ресторантчета, където може да обядваме има шезлонги и чадъри за почивка ...
С включен транспорт, водач и входни такси.


Нощувка.

ДЕН 11: Бали
Закуска.
Свободно време за почивка, басейн, шопинг и разходки в местността

ДЕН 12: Бали - София
Закуска. Свободен ден - пазарите на Убуд ни чакат. Подаръци, сувенири, ръчно изработени украшения и бижута.
Трансфер до летището и вечерен полет за София.

ДЕН 13: София
Пристигане на летище София на следващия ден.

Застраховка "Отмяна на пътуване"

 • Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.

 • Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

 • Стойността на застраховката е между 7% и 9% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.

 • Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.

 • Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри

 • Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора


Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;

 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;

 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;

 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.

 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид

 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването


Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да отпътува за дестинацията.

 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;

 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.

 • Самоубийство или опит за самоубийство


При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

 

Дати и цени:

Хотел Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая Наличности
25.10.2024 - 06.11.2024 2 890 евро

2740 евро

3 240 евро

3 090 евро

има места

10.11.2024 - 22.11.2024 2 890 евро

2 740 евро

3 240 евро

3 090 евро

има места
16.03.2025 - 28.03.2025 2 890 евро 3 240 евро има места

ХОТЕЛИ:

 • Бали - 7 нощувки със закуски в хотел Sakti Garden Resort & Spa 4* или подобен
 • Сингапур - 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Singapore Tyrwhitt 4* или подобен • Български граждани получават виза на летището при пристигане в Бали. Нужен е само задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на връщане.

 • Местна валута: Индонезийска рупия /IDR/

 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата

 • В Сингапур поради малките разстояния в централните части на града-държава, се налага ползване и на метро. Билетите са включени в цената.

 • Застраховка "Отмяна от пътуване"

 • Сингапур е с безвизов режим

 • Входна такса - наблюдателна площадка на покрива на Marina Bay Sands - 26 сингапурски долара

 • Входна такса - Двете оранжерии в Gardens by the Bay - 37 сингапурски долара


Общи условия:

 • Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета

 • Пълно плащане се извършва не по-късно от 30 дни преди датата на отпътуване

 • При резервации и записване по-късно от 30 дни преди датата на отпътуване, заплащането се извършва еднократно - 100%


Застраховка "Отмяна на пътуване"

Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

Стойността на застраховката е между 6% и 8% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри

Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора

Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;

 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;

 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;

 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.

 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид

 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването


Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да
  отпътува за дестинацията.

 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;

 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи
  /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.

 • Самоубийство или опит за самоубийство


При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.


Целодневен тур до Taman Ujung - цена 50 евро
Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" > Сингапур и Бали + 6 целодневни екскурзии<b><p style=150 евро отстъпка за есенните дати!

" >

В цената са включени:

 • Самолетни билети София - Сингапур и Бали - София /през Истанбул/ с Turkish Airlines с включен 23 кг чекиран багаж
 • Вътрешен полет Сингапур - Бали с включен 20кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Ръчен багаж
 • 3 нощувки със закуска в Сингапур
 • Целодневен сити тур на Сингапур
 • Плаж на о-в Сентоса + кварталите Чайна Таун и Литъл Индия
 • 7 нощувки със закуска в Убуд на о. Бали
 • 4 целодневни екскурзии в Бали
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Транспорт по програмата
 • Екскурзии и входни такси до всички забележителности, упоменати в програмата
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 15 000 евро

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка

Разгледайте още

8 дни / 7 нощувки

Дати: 21.07.2024, 04.08.2024, 18.08.2024, 01.09.2024 и 22.09.2024

от 900 810 евро
7 8

13 дни / 10 нощувки

Дати: 01.09.2024, 06.09.2024, 14.03.2025, 09.04.2025 и 15.04.2025

от 3 490 3 340 евро
10 13

15 дни / 13 нощувки

Дати: 29.08.2024, 05.09.2024, 19.09.2024, 27.09.2024, 03.10.2024, 15.10.2024, 08.03.2025, 11.03.2025, 13.03.2025, 22.03.2025, 25.03.2025, 28.03.2025, 03.04.2025, 05.04.2025, 11.04.2025 и 16.04.2025

от 3 990 3 890 евро
13 15