Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация

Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация

В цената са включени:

 • Самолетени билети София - Истанбул - Пукет и Сингапур - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines
 • Вътрешни полети: о-в Пукет - Банкок, Банкок - Сием Рийп и Сием Рийп - Сингапур
 • Всички трансфери по програмата
 • Централно разположени хотели
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Банкок
 • Два целодневни сити тура в Банкок
 • 4 нощувки със закуски в хотел 4* остров Пукет
 • Вечерен тур на о-в Пукет /Патонг/
 • 3 нощувка със закуска в хотел 4* в Сием Рийп /Камбоджа/
 • Вечерен сити тур на Сием Рийп
 • 3 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
 • Целодневен сити тур на Сингапур
 • Целодневен тур до о-в Сентоса, Чайна Таун, Литъл Индия
 • Здравна застраховка с покритие 10 000 евро
 • Изключителен водач на български език

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Визи за Тайланд
 • Виза за Камбоджа
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

Дати:
02.11.2024 – 17.11.2024 – 2 990 евро – последни места
13.11.2024 – 28.11.2024 – 2 990 евро
19.11.2024 – 04.12.2024 – 2 990 евро
26.11.2024 – 11.12.2024 – 2 990 евро
03.12.2024 – 18.12.2024 – 2 990 евро
05.01.2025 – 20.01.2025 – 2 990 евро
18.01.2025 – 02.02.2025 – 2 990 евро
28.01.2025 – 12.02.2025 – 2 990 евро
12.02.2025 – 27.02.2025 – 2 990 евро
20.02.2025 – 07.03.2025 –  2990 евро
05.03.2025 – 20.03.2025 – 2 890 евро

Банкок
Тайланд е незабравимо място! Омагьосващ, пъстър, вълнуващ! Фантастичен микс от луксозни курорти, древни храмове, азиатска глъчка, гостоприемство. Усмивки, слънце, аромати, вкусове, цветове. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. „Златният град“ Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и кралски дворци.

Сингапур
Сингапур е уникален остров град-държава. Разположен в Югоизточна Азия. Сингапур в превод означава „Град на Лъва“. Събрал е в себе си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Известен е с невероятната чистота и подреденост, правилата и странните забрани… за какво ли не. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. Истински азиатски тигър.

Камбоджа
Кралство в югоизточна Азия, разположено в южната част на Индокитайския полуостров, Камбоджа граничи с Тайланд, Лаос, Виетнам и Сиамския залив. Прекрасна, екзотична, изпълнена с противоречия страна. Невероятни природни богатства, храмове, усмихнати хора… и варварско военно минало. Около половината от територията на страната е заета от горски масиви, като голяма част от тях са гъсти, влажни тропически джунгли.
Сием Рийп е неголям град, до който се намира Ангкор Ват – храмов комплекс, смятан за най-големия религиозен паметник строен в света. Първоначално основан в началото на XII век като хиндуистки храм, през годините, той постепенно е превърнат в будистки. Комплекс от сгради, образец на високия класически стил на кхмерската архитектура, Ангкор Ват е символ на Камбоджа, както и уникална световна туристическа забележителност.

Остров Пукет
Тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна растителност, скалисти заливи, белоснежно вълнуващи плажове и лазурно чистите води на Андаманово море. Безбройни малки и привлекателни островчета наоколо правят преживяването вълшебно! Пукет – най-големият тайландски остров ни кани да изживеем мечти! Заедно!

ДЕН 1: София - о-в Пукет
Среща на летище София и полет до остров Пукет.

ДЕН 2: о-в Пукет
Пристигане на о-в Пукет. Трансфер и настаняване в хотела.
Сред популярните туристически зони на Пукет е световноизвестният плаж Патонг Бийч. Там е съсредоточена голяма част от нощния живот и туристическите пазари на острова.
Икономиката на Пукет сега разчита на плантациите от каучуково дърво и главно на туризма, разбира се. Островът предлага чудесни условия за гмуркане, плуване, кану. Пукет е домакин на над десет милиона чуждестранни гости годишно, което го превръща в един от най-любимите световно известни курорти в Азия.
Това е най-богатата провинция на Тайланд след Банкок. Великолепни пясъчни плажове, кристално лазурно море, огромни варовикови скали и богат подводен свят, уникални национални паркове, тропически джунгли и екзотичен нощен живот - множество барове, ресторанти и нощни клубове - Пукет е всичко, за което мечтаем.
Вечерна разходка.
Нощувка.


ДЕН 3: о-в Пукет
Закуска. Ден за релакс. Днес ще се адаптираме с часовата разлика, с влажността на въздуха, с различната температура. Чака ни чуден ден. Плаж на екзотичен закътан залив, почивка и разходка в прекрасната околност и безвремие /лодката до залива и таксата за нея се плащат на място/.
Нощувка.

ДЕН 4: о-в Пукет
Закуска. Плаж и почивка или по желание /срещу допълнително заплащане - 110 евро на човек/ целодневна екскурзия с обяд до няколко прекрасни острова с моторна лодка - Островът на маймуните, Островът-бар, Мая бей. Плаж, шнорхелинг, обяд, коктейли на борда и, разбира се, Пи Пи айлънд, познат от филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо.


Съвсем на живо, съвсем истински!
Вечерна разходка до емблемата на Патонг и нощният живот на острова – Бангла Роуд. Няма да сте безразлични, обещаваме!
Нощувка.
ДЕН 5: о-в Пукет
Закуска. Плаж и почивка, или по желание /срещу допълнително заплащане - 110 евро на човек/ целодневна екскурзия с моторна лодка до Джеймс Бонд Айлънд, Сладоледената пещера, прекрасни плажове + обяд и напитки на борда. Обиколка с канута, заобиколени от кристално чиста вода и фин пясък.


Вечерта, по желание /срещу допълнително заплащане/ Пукет Фантазия /17:30 – 23:30 ч., вечеря - бюфет от цял свят/.


Ще посетим уникално представление в стил Лас Вегас, посветено на историята на Тайланд, което по интересен начин обединява тайския фолклор, магията и танца, въздушен балет, акробатика, циркови номера с участието на стотици артисти, над 30 слона, множество птици, биволи и пироефекти.
Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 6: о-в Пукет - Банкок
Закуска. Трансфер до летището и полет за Банкок. Един от световните мегаполиси. Ще се настаним в хотела и ще се разходим из този динамичен и пленителен град.
Храмът на Полегналия Буда /входна такса за храма/ е нашата първа спирка. Най-старият /XVI в./ и най-голям храмов комплекс в Банкок. Гигантски домакин там е дългият 46м и висок 15м позлатен Полегнал Буда - най-голям по рода си в цял Тайланд. Пищните храмови градини, чудатите статуи, многото зеленина и класическата будистка пъстроцветна феерия са истински впечатляващи.
Ще хапнем до "кралската река" Чао Прая, пресичаме я с лодка и сме в подножието на храма Ват Арун /Храмът на Изгрева/, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен като архитектура.
Вечерна разходка по улиците на града + шарените нощни пазари.
Нощувка.

ДЕН 7: Банкок
Закуска. Свободно време за разходка или по желание /срещу допълнително заплащане - 100 евро на човек/ целодневна екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака, както и Манастира с дракона.
Плаващият пазар се намира на 110км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, обиколка по безкрайните канали, съхранили столетия и традиции.


Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар, познат като Пазара с влака/ Меклонг стейшън/. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно.
Недалеч се намира и един от странните, нетипични и почти неизвестен за туристите Манастирът с дракона. Енергията тук е необичайна, повярвайте.
Завръщане в Банкок. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 8: Банкок
Закуска. Чака ни динамичен и пъстър ден. Ще открием Храма на Златния Буда. Неголям, но емблематичен храм, където е разположена статуята на най-големия Буда, създаден от истинско злато /а не просто позлатен/. Историята на статуята през вековете е дълга, странна и нелека. А храмът – магичен /срещу входна такса/.
Съвсем наблизо ни чакат потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Банкок има с какво да ни изненада - гледки, вкусове, ухания и всякакви китайски странности. Патица по пекински, мариновани свински главички, морски деликатеси в невъзможно лют сос.
По пътя ни чака и китайски храм, разбира се. А улиците с пазарите - лабиринт, истински жужащ лабиринт.
За да стигнем до следващата ни спирка, ще се повозим на един от символите на града - бясно препускащите триколки наречени Тук Тук. Типични за цяла Азия, в Банкок те са бързи, криволичещи между колите и предпочитан превоз в големите градски задръствания.
Време е за една от емблемите на Тайланд и едно от чудесата на Азия - Храмът на изумрудения Буда, намиращ се в Кралския дворец /срещу входна такса/.
Храмът е построен в края на XVIII в. от крал Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда /Пра Кео/ - най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната. Големият дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до средата на XX в. Перлата на Банкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана над 200-годишна история на дворцовия живот.
За десерт ще се качим на върха. Най-високата сграда в Тайланд ни чака с бар на покрива си, с коктейли, както и с ... тераса със стъклен и прозрачен под. Съвсем различно е да се поразходиш на няколкостотин метра височина с цял един град /буквално/ под краката си. Не ви е страх, нали? (входна такса за качване на небостъргача)
Нощувка.

ДЕН 9: Банкок - Сием Рийп, Камбоджа
Закуска. Трансфер до летището и полет до Сием Рийп /Камбоджа/.
Настаняване в хотела, почивка, басейн, коктейли и разходка в града и нощните заведения в централната част.
Нощувка.

ДЕН 10: Ангкор Ват
Закуска. Днес се отправяме на невероятно пътешествие във времето.
Съвсем близо да града се намира Ангкор Ват - изключителен храмов комплекс с огромна площ и строен с невероятен размах. Ще открием и Ангкор Том, друг от величествените храмове от времето на кхмерите /известен със статуите на главите Байон/. Задължителен е и храмът Та Пром, добре познат от филма с Анджелина Джоли "Томб Райдър". Неголям храм, обвит и "пленен" от стеблата и коренищата на вековни гигантски дървета, придаващи му нереален и мистичен вид /транспорта и входната такса за храмовете не са включени в цената/.
Сякаш погълнат от джунглата, това е мечтата на всеки пътешественик.
Нощувка.
ДЕН 11: Сием Рийп

Закуска. Свободно време в градът на Анкор - Сием Рийп.
След чудесните спомени от храмовете на Анкор е време да си починем. Чудесният басейн и уютната градина на хотела ни канят за коктейл и пълен релакс.
Нощувка.

Ден 12: Сием Рийп - Сингапур
Закуска. Трансфер до летището и полет до Сингапур.
Пристигане в Сингапур. Трансфер до хотела и късно настаняване. Нощувка.

Ден 13: Сингапур
Закуска.
Дълъг, напоителен, цветен и абсолютно фантастичен сити тур на чудния "Град на Лъва" - Сингапур. Символите на Сингапур - хотел Marina Bay Sands,  статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/. Пистата на F1.
Ще намерим време и за страхотни гледки от върха в Сингапур. Ще се качим на лодката, която е "кацнала" на върха на този емблематичен, световен хотел. Хотел Marina Bay Sands - невероятна гледка към града и infinity басейн. Ще погледнем града отвисоко, оставайки без дъх /срещу входна такса/.
Следва лежерна разходка из старата колониална част на Сингапур /в близост до Сингапур ривър/. Ще видим Парламента, Националната галерия, Националния музей, Катедраталата Сейнт Андрюс.
Продължаваме пеша към ботаническите градини The Gardens by the Bay. Електрическите супер дървета със светлинно - музикалното шоу, както и двата купола - оранжерии /вход в куполите срещу допълнително заплащане/.
За финал ни остава невероятното шоу "Спектра" /на водната площ пред хотел Marina Bay Sands/. Музика, светлина, огромни танцуващи фонтани и лазерни ефекти. 15 минути абсолютна красота!
Свободно време за вечеря.
Нощувка.
ДЕН 14: Сингапур
Закуска.
Време е за остров Сентоса - островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции - Universal Studio park, аквапарк, Музеят на восъчните фигури на Мадам Тюсо, гигантски аквариум, събрал подводната флора и фауна на света + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Лежерно и истински незабравимо! /някои от атракциите са с допълнителна входна такса, която се плаща на място/.
Ще имаме време за плаж, плуване в чудесна лагуна, коктейли.
В следобедните часове продължаваме към Чайна Таун /China Town/. Като всеки голям световен град, Сингапур също има квартал, наречен Чайна Таун. Пъстри улички, чудесни пазари за сувенири, ресторанти, бляскави храмове. Малко след него продължаваме към Малката Индия /Little India/ – цветен, ухаещ и незабравим етнически индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи, багри и ухания. Ще пазаруваме, ще похапнем люта индийска храна, ще открием великолепен индийски храм.
Вечерта – свободна програма.
Нощувка.
ДЕН 15: Сингапур
Закуска
Освобождаване на стаите и свободен ден.
Днес имаме време за финални разходки в Градър на Лъва – Сингапур.
Програмата е свободна, а изборът е голям.
В Сингапур се намира един от най-красивите и добре поддържани зоопаркове в света.
При желание, всеки може да посети и Ботаническата градина на Сингапур или някой от местните цветни пазари... или пък арабския квартал с чудните малки улички и ресторанти.
Трансфер към летището в следобедните часове и вечерен полет за София

* Времето в този ден и свободните часове са според полетното разписание на основния полет за връщане към България


Застраховка "Отмяна на пътуване"
Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.
Стойността на застраховката е между 3% и 7% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри.
Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора

Какво покрива застраховката:
Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;

 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;

 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;

 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката;

 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид;

 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването.


Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да отпътува за дестинацията;

 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;

 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки;

 • Самоубийство или опит за самоубийство.


При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

ДАТИ И ЦЕНИ:

Хотел Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая Наличности
02.11.2024 - 17.11.2024 2 990 евро 3 390 евро последни места
13.11.2024 - 28.11.2024 2 990 евро 3 390 евро има места
19.11.2024 - 04.12.2024 2 990 евро 3 390 евро има места
26.11.2024 - 11.12.2024 2 990 евро 3 390 евро има места
03.12.2024 - 18.12.2024 2 990 евро 3 390 евро има места
05.01.2025 - 20.01.2025 2 990 евро 3 390 евро има места
18.01.2025 - 02.02.2025 2 990 евро 3 390 евро има места
28.01.2025 - 12.02.2025 2 990 евро 3 390 евро има места
12.02.2025 - 27.02.2025 2 990 евро 3 390 евро има места
20.02.2025 - 07.03.2025 2 990 евро 3 390 евро има места
05.03.2025 - 20.03.2025 2 890 евро 3 290 евро има места

ХОТЕЛИ:

 • Настаняване на о-в Пукет в Mazi Design by Kalima 4* или подобен на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Сием Рийп в  People by The Community 4* или подобен на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Сингапур в The Boss 4* или подобен на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Банкок в Galleria 10 Sukhumvit 4* или подобен на база нощувка и закуска


 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

 • Храната от уличните търговци е изключително вкусна и разнообразна. Разбира се, когато решите да опитате, купувайте от чисти и спретнати места. Това е прясна храна

 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща

 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

 • Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки

 • Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекоми

 • В Банкок и Сингапур част от програмата се изпълнява с градски транспорт, като комбинацията между лодки, рикши, както и метро е чудесен вариант за справяне с огромните градски задръствания и доближаване до ритъма на местният живот.

 • Цената е за определен брой пътуващи

 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

 • Ориентировъчни входни такси за част от посещаваните обекти:
  - Кралски дворец в Банкок - 500 тайландски бата
  - Храмът на Полегналия Буда - 200 тайландски бата
  - Храмът на Златният Буда - 100 тайландски бата
  - Наблюдателна площадка на покрива на Marina Bay Sands - 26 сингапурски долара
  - Двете оранжерии в Gardens by the Bay - 37 сингапурски долара
  - Градски транспорт на ден (за около 4 дни от пътуването) - еквивалент на около 10 лева на ден


Застраховка "Отмяна на пътуване"

Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

Стойността на застраховката е между 3% и 7% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри

Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора

Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;

 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;

 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;

 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.

 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид

 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването


Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да
  отпътува за дестинацията.

 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;

 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи
  /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.

 • Самоубийство или опит за самоубийство


При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

 • Целодневна екскурзия до Пи Пи Айлънд с включен обяд - 110 евро на човек

 • Целодневна екскурзия до остров Джеймс Бонд Айлънд с включен обяд - 110 евро на човек

 • Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака - 100 евро на човек


Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – любимата ни комбинация

В цената са включени:

 • Самолетени билети София - Истанбул - Пукет и Сингапур - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines
 • Вътрешни полети: о-в Пукет - Банкок, Банкок - Сием Рийп и Сием Рийп - Сингапур
 • Всички трансфери по програмата
 • Централно разположени хотели
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Банкок
 • Два целодневни сити тура в Банкок
 • 4 нощувки със закуски в хотел 4* остров Пукет
 • Вечерен тур на о-в Пукет /Патонг/
 • 3 нощувка със закуска в хотел 4* в Сием Рийп /Камбоджа/
 • Вечерен сити тур на Сием Рийп
 • 3 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
 • Целодневен сити тур на Сингапур
 • Целодневен тур до о-в Сентоса, Чайна Таун, Литъл Индия
 • Здравна застраховка с покритие 10 000 евро
 • Изключителен водач на български език

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Визи за Тайланд
 • Виза за Камбоджа
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

Разгледайте още

8 дни / 6 нощувки

Дати: 28.04.2024, 23.05.2024, 29.08.2024, 07.09.2024 и 20.09.2024

от 2 130 1 930 евро
6 8

11 дни / 8 нощувки

Дати: 17.06.2024, 02.09.2024 и 20.09.2024

от 2 590 евро
8 11

8 дни / 7 нощувки

Дати: 16.06.2024, 30.06.2024, 07.07.2024, 21.07.2024, 04.08.2024, 18.08.2024, 01.09.2024 и 22.09.2024

от 860 евро
7 8