Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет

В цената са включени:

 • Самолетени билети София – Доха – Пукет и Банкок – Доха – София на авиокомпания Qatar Airways
 • Вътрешен полет: Пукет – Банкок
 • Съдействие за получаване на тайландска виза
 • 4 нощувки със закуски в избрания от вас хотел на о-в Пукет
 • 3 нощувки със закуски в избрания от вас хотел в Банкок
 • Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина"

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Виза за Тайланд
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги

Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Дати:
от 01.10.2019 до 30.04.2020 /заминаване всяка седмица/

Банкок

Тайланд е незабравимо място! Омагьосва пътешествениците с пъстрота, страхотен климат и екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове, азиатска пренаселеност, гостоприемство – усмивки, слънце, аромати. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. “Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.

Остров Пукет

Тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманово море. Най-големият тайландски остров ни кани да изживеем мечтите си!

ДЕН 1: София - Доха - о-в Пукет
Отпътуване от София за Тайланд с редовен полет на авиокомпания Qatar Airways по маршрута София – Доха – о-в Пукет.

ДЕН 2: о-в Пукет
Пристигане на о-в Пукет. Трансфер и настаняване в хотела.Сред най-известните туристически зони на Пукет е световноизвестният плаж Патонг Бийч. Там е съсредоточена голяма част от нощния живот и туристическите пазари на острова.
Икономиката на Пукет сега разчита на плантациите от каучуково дърво и на туризма. Островът предлага чудесни условия за гмуркане, плуване, кану. Пукет е домакин на около три милиона чуждестранни гости годишно, което го превръща в един от най-любимите световно известни курорти в Азия.
Това е най-богатата провинция на Тайланд след Банкок. Великолепни пясъчни плажове, кристално лазурно море, огромни варовикови скали и богат подводен свят, уникални национални паркове, тропически джунгли и екзотичен нощен живот – множество барове, ресторанти и нощни клубове - Пукет е всичко, за което сте мечтали!
Разходка из града. Нощувка.

ДЕН 3: о-в Пукет
Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка

или

По желание /срещу допълнително заплащане/ - целодневна екскурзия с моторна лодка до Джеймс Бонд Айлънд, Лава Айлънд и още няколко малки прекрасни места. Обиколка с канута, заобиколени от кристално чиста вода и фин пясък.

 Вечерта, по желание /срещу допълнително заплащане/ – Пукет Фантазия /17.30 – 23.30 ч., вечеря – бюфет от цял свят/.В уникалния културен парк ще видите едно екзотично представление в стил Лас Вегас, посветено на историята на Тайланд, което по интересен начин обединява тайския фолклор, магия, въздушен балет, акробатика, циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици, биволи и пироефекти.
Нощувка.

ДЕН 4: о-в Пукет
Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка

или

По желание /срещу допълнително заплащане/– целодневна екскурзия с обяд до няколко прекрасни острова с моторна лодка /08:00 - 17:00 ч./.
Плажът на маймуните, Островът-бар, заливът Мая. Плаж, шнорхелинг, обяд, коктейли на борда и разбира се, Пи Пи Айлънд, познат от филма Плажът с Леонардо ди Каприо. Съвсем на живо, съвсем истински.Нощувка.

ДЕН 5: о-в Пукет
Закуска. Свободно време за плаж, забавление и разходки в екзотичната околност или по желание целодневна екскурзия /срещу допълнително заплащане/.
Нощувка.

ДЕН 6: о-в Пукет - Банкок
Закуска. Трансфер и полет за Банкок. Трансфер и настаняване в хотел.
Възможност за пешеходна разходка из града. Най-зашеметяващата гледка в цял Тайланд и едно от най-величествените чудеса на Азия са Храмът на изумрудения Буда и Кралският дворец.

Храмът е построен в края на XVIII в. от Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда /Пра Кео/ - най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната.
Големият Дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до 30-те години на XX в. Перлата на Банкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцовия живот.
Пресичате реката с моторна лодка и сте в подножието на храма Ват Арун, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 7: Банкок
Закуска. Свободно време за разходка

или

По желание /срещу допълнително заплащане/ – екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака /08.00 – 17.00 ч./
Плаващият пазар се намира на 110 км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, обиколка по безкрайни канали... и страхотни снимки.Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар, познат като Пазара с влака. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно.
Завръщане в Банкок. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 8: Банкок
Закуска. Днес възможност да се разходите из потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Бангкок има с какво да ни изненада - гледки, вкусове, ухания...
В ранен следобед с тук-тук такси ще продължите към Уат По /Храмът на Полегналия Буда/.Най-старият /XVI в./ и най-голям храмов комплекс в Банкок. Гигантски домакин там е дългият 46 м и висок 15 м позлатен Полегнал Буда – най-голям по рода си в цял Тайланд.
Вечерта по желание /срещу допълнително заплащане/ вечеря на лодка по кралската река Чао Прая разделяща Банкок.

Нощувка.

ДЕН 9: Банкок - Доха - София
Ранен трансфер до летището и полет до София.

ДАТИ:

от 01.10.2019 до 30.04.2020 /заминаване всяка седмица/

ЦЕНИ И ХОТЕЛИ:

Цени на човек в евро на база настаняване в двойна стая.

Настаняване в единична стая се доплаща.

Хотели в Банкок и о-в Пукет Цена на възрастен в двойна стая
Хотели 3* 1 180 евро
Хотели 4* 1 280 евро
Хотели 5* 1 380 евро

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

 • Храната от уличните търговци е изключително вкусна и разнообразна. Разбира се, когато решите да опитате, купувайте от чисти и спретнати места. Това е прясна храна

 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща

 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

 • Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки

 • Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекоми


Забележка
  – При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Разгледайте още

15 дни / 13 нощувки

Дати: 25.04.2020

от 3 090 евро
13 15

13 дни / 10 нощувки

Дати: 07.04.2020

от 2 450 2 350 евро
10 13