Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Ко Панган

Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Ко Панган

В цената са включени:

 • Самолетени билети София – Доха – Банкок и Банкок – Доха – София на авиокомпания Qatar Airways
 • Вътрешни полети: Банкок – Ко Панган - Банкок
 • Съдействие за получаване на тайландска виза
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Банкок
 • 5 нощувки със закуски в хотел 4* на о-в Ко Панган
 • Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина"

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Виза за Тайланд - 30 евро
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 

Дати:
06.02.2020 – 16.02.2020 – 1 610 евро
04.03.2020 – 14.03.2020 – 1 610 евро
03.04.2020 – 13.03.2020 – 1 610 евро

Банкок
Тайланд е незабравимо място! Омагьосва пътешествениците с пъстрота, страхотен климат и екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове, азиатска пренаселеност, гостоприемство – усмивки, слънце, аромати. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. “Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.

Остров Ко Панган
Тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Тайландския залив в провинция Сурат Тани. Ко Панган е известен с най-голямото парти на пълнолуние в света, което се провежда в нощта на пълнолунието през всеки месец от годината.

ДЕН 1: София - Банкок
Полет София - Банкок

ДЕН 2: Банкок
Пристигане в Банкок. Трансфер и настаняване в хотел.
Обиколката ни ще започне с най-зашеметяващата гледка в цял Тайланд и едно от най-величествените чудеса на Азия са Храмът на изумрудения Буда и Кралският дворец.


Храмът е построен в края на XVIII в. от Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда /Пра Кео/ - най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната.
Големият Дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до 30-те години на XX в. Перлата на Банкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцовия живот.
Пресичате реката с моторна лодка и сте в подножието на храма Ват Арун, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 3: Банкок
Закуска. Свободно време за разходка или по желание /срещу допълнително заплащане - 70 евро на човек/ – екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака /08.00 – 17.00 ч./
Плаващият пазар се намира на 110 км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, обиколка по безкрайни канали... и страхотни снимки.


Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар, познат като Пазара с влака. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно. Завръщане в Банкок. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 4: Банкок
Закуска. Днес ще се разходим из потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Банкок има с какво да ни изненада - гледки, вкусове, ухания...
В ранен следобед с тук-тук такси ще продължите към Уат По /Храмът на Полегналия Буда/.


Най-старият /XVI в./ и най-голям храмов комплекс в Банкок. Гигантски домакин там е дългият 46 м и висок 15 м позлатен Полегнал Буда – най-голям по рода си в цял Тайланд.
Вечерта по желание /срещу допълнително заплащане - 60 евро на човек/ вечеря на лодка по кралската река Чао Прая разделяща Банкок.


Нощувка.

ДЕН 5: Банкок - Ко Панган
Закуска. Трансфер и полет за остров Ко Панган. Трансфер и настаняване в хотел.
Днес ни предстои невероятно преживяване на острова. Ко Панган е известен с най-голямото парти на пълнолуние /Full Moon Party/ в света. Провежда се всеки месец на извесния плаж Хаад Рин. Започнало преди 25 години, когато местен островитянин и малка група туристи се събрали, за да почетат пулнолунието. Сега партито на пълнолуние привлича 10 000 - 20 000 души от цял свят. За да сме в тон с цялото събитие може да нарисуваме тялото си с неонови спрейове, да си закупим тениски или потници с логото на Full Moon Party и да се наспадитим на музиката и хилядите хоря около нас.


ДЕН 6: Ко Панган
Закуска. Свободно време за плаж и почивка.
Нощувка.

ДЕН 7: Ко Панган
Закуска. Свободно време за плаж и почивка или по желание посещение на националният парк Ang Thong National Marine Park /вкл. в пакетната цена/. С частна лодка ще се отправим навътре в океана. Ще спрем на няколко малки островчета.
След като обядваме ще имаме свободно време за шнорхелинг. Ще видим корали, рифове и малки шарени рибки. Връщане на острова.
Нощувка.

ДЕН 8: Ко Панган
Закуска. Днес ще се върнем на плажа Хаад Рин.


Тук е любимото място на всички, които желаят парти на плажа. От Хаад Рин с малка лодка може да стигнем до плажовете на Naad Yuanili Naad Tian, ​​където цари тишина и спокойствие.
Нощувка.

ДЕН 9: Ко Панган
Закуска. Свободно време за плаж и почивка.
Нощувка.

ДЕН 10: Ко Панган - Банкок - София
Закуска. Полет Ко Панган - Банкок - София.
Пристигане на летище София.

ДАТИ И ЦЕНИ:

06.02.2020 - 16.02.2020 - 1 610 евро

04.03.2020 - 14.03.2020 - 1 610 евро

03.04.2020 - 13.03.2020 - 1 610 евро

ХОТЕЛИ:

Цени на човек в евро на база настаняване в двойна стая.

Настаняване в единична стая се доплаща.

 • Настаняване в Банкок в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Ко Панган в хотел 4* на база нощувка и закуска

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

 • Храната от уличните търговци е изключително вкусна и разнообразна. Разбира се, когато решите да опитате, купувайте от чисти и спретнати места. Това е прясна храна

 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща

 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

 • Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки

 • Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекомиЗабележка: При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!
Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Ко Панган Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Ко Панган Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Ко Панган Екскурзия Тайланд – Банкок и о-в Ко Панган

Разгледайте още

15 дни / 13 нощувки

Дати: 25.04.2020

от 3 090 евро
13 15

13 дни / 10 нощувки

Дати: 07.04.2020

от 2 450 2 350 евро
10 13