Величествен Китай – Шанхай, Великата китайска стена, Пекин и Сиан

Величествен Китай – Шанхай, Великата китайска стена, Пекин и Сиан

В цената са включени:

 • Самолетни билети София - Истанбул - Пекин и Шанхай - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines с вкл. 23 кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Билети във втора класа за скоростните влакове по маршрут Пекин – Сиан и Сиан - Шанхай
 • Всички трансфери по програмата
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Пекин
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Сиан
 • 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Шанхай
 • Целодневен сити тур в Пекин
 • Посещение на Великата китайска стена, както и летният дворец в Пекин
 • Целодневен тур на Сиан и Теракотената армия
 • Целодневен тур на Шанхай
 • Полудневен тур на древния воден град Джуджаджао
 • 2 вечери в Пекин и 1 вечеря с традиционна “Патица по пекински”
 • 2 вечери и 1 обяд в Сиан
 • 3 вечери в Шанхай
 • Входни такси за туристическите обекти по програма
 • Местни екскурзоводи на английски език
 • Водач на български език от България
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 15 000 евро

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Виза за Китай – 95 евро
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи – 50 евро (заплащат се задължително преди отпътуване)
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони извън вкючените в програмата обекти
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Разходи за градски транспорт
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

Водач Кристи Мартинова

Дати:
17.06.2024 – 27.06.2024 – 2 590 евро – последни места
02.09.2024 – 12.09.2024 – 2 590 евро
20.09.2024 – 30.09.2024 – 2 590 евро

ДЕН 1:  София - Пекин
Среща на летище София и полет за Пекин през Истанбул.

ДЕН 2: Пекин
Пристигане в Пекин. Първи впечатления от космополитната столица на Китай, чието име означава „Северна столица“. Ще се отправим към централния район Dongcheng, за да посетим улица Wangfujing - най-старата, най-известната, модерна и просперираща търговска улица в Пекин. Простира се 1600м. в центъра на града и е сравнявана с Шанз-Елизе в Париж. Историята на улицата датира от преди 700 години, от времето на династия Мин, когато на това място се развивала търговска дейност. През 18-19 век тук се издигали благороднически имения, а днес е оживена улица, изпълнена с магазини за традиционни стоки и бутици на световноизвестни марки.
Вечеря в местен ресторант.
Настаняване в хотел и нощувка.

ДЕН 3:  Пекин
Пекин е град с над три хилядолетна история и административен център на Китай повече от 850 години.

Закуска. Целодневната обиколка на "Северната столица" започва с посещение на най-големият площад в света - Тянанмън /Площад на небесното спокойствие/, на който е разположен мавзолеят на видния китайски политик Мао Дзедун. От двете му страни се издигат сградите на Националния исторически музей и Великата зала на народа, използвана за законодателни и церемониални дейности от правителството на КНР. В северният край на площад Тянанмън е разположен величественият вход на Императорския дворец.
Пешеходната разходка продължава с посещение на Забранения град, известен още като Зимният императорски дворец Гугун, откъдето почти 500 години, 24 императори от династиите Мин и Цин са управлявали страната. Със своите 980 сгради и 9999 стаи, дворецът е обявен за обект на ЮНЕСКО през 1987г. Ще посетим панорамната площадка на върха на Хълма Дзиншан, разположен в северния край на Забранения град - някогашна частна имперска градина, прикрепена към територията на двореца. Днес това е един от най-популярните паркове и най-високата точка в Пекин, от където ще се насладим на невероятни гледки към Забранения град. Разходката ще продължи с Парка Бейхай – една от най-старите, най-големите и най-добре запазени древни императорски градини в Китай. Първоначалното му оформление през 11 век, било с цел да имитира известни живописни места в различни региони на Китай. По-късно е разширяван от пет династии с павилиони, дворци, храмове, мостове и красиво езеро, в центъра на което се издига „Островът на нефритените цветя“ с Бялата дагоба – 40-метрова будистка ступа, построена в чест на посещението на 5-ия Далай Лама през 1651г.

Посещение на Стария Пекин - живописният район около езерото Хоухай, където днес се намира един от най-старите традиционни квартали в Пекин, с тесни улички “хутонг”, създаден преди повече от 700г. от династия Юан. В миналото езерото било запазено за развлечение на императорското семейство, а днес е популярно място с нощния си живот, магазини, крайбрежни кафенета, чайни и аромата на традиционни пекински закуски. Ще се впуснем в „хутонг тур” с рикши в старата част на Пекин.

Допълнителен тур /по желание/: След шеметната обиколка на стария, имперски Пекин, може да посетите грандиозния шоу-спектакъл на "Летящите акробати". Шоуто с артистите на световноизвестната пекинска акробатична трупа ще ви потопи в магията на това древно китайско изкуство, с над 2500-годишна история. Спиращото дъха представление, на сцената на популярния "Червен театър" в Пекин, интегрира драма, музика, грациозна хореография, пищни декори и костюми, както и рискови, преодоляващи гравитацията изпълнения, които са вълнували милиони гости от цял свят, включително президенти, министър-председатели, дипломати... Ще се насладите на виртуозната китайска акробатика, хората-каучук, жонглиране, баланс и еквилибристика. Важно: За незаписаните - свободно време в района на театъра!

Вечеря в местен ресторант с традиционна "Патица по пекински" - храна за императори! /включена в цената на пакета/.  До 19 век ястието било достъпно само в императорския двор и чак след това започнали да се отварят ресторанти за обикновените граждани. Смятало се, че кожата на приготвената патица по пекински има уникалната способност да подмладява. И не една китайска красавица с часове притискала към лицето си парченца от нея. Ще наблюдаваме отблизо процеса по разрязване и поднасяне на патицата, което е истинско изкуство!
Нощувка.

ДЕН 4: Пекин и Великата китайска стена
Закуска. Днешният ден е посветен на Великата китайска стена - едно от 7-те чудеса на света и символ на Китай. Тя е най-дългата, изградена от човешка ръка структура в света, строена от над 20 династии в историята на Древен Китай, за да предпазва северните граници на страната от нахлуващи за грабежи номадски племена и монголите. Общата дължина на всички участъци от Великата китайска стена, построени някога, възлиза на над 21 000 км. Най-мащабното строителство започва при династия Мин /14-17 век/, и стената от това време е най-добре запазеният участък, дълъг около 6 000 км. Китайската стена се извива през планини, долини и гори, подобно на опашка на гигантски дракон. Това уникално архитектурно творение е най-голямото защитно съоръжение на Земята, видимо от Космоса, и безусловно свидетелства за величието на Древен Китай.
Посещение на фабрика за производство на нефритени изделия, след което ще се отправим към Летния дворец в Пекин – бивша лятна резиденция на императорското семейство, с една от най-големите и добре запазени императорски градини в Китай. Сред най-атрактивните места са Дългият Коридор, езерото Кунмин и Хълмът на дълголетието. Продължаваме към Пекинския олимпийски парк, където ще видим отвън Националния стадион "Гнездото" /във формата на птиче гнездо/ и Националния плувен център /Воден куб/, където са се провели Олимпийските игри през 2008 г.
Вечеря в местен ресторант.
Нощувка.

ДЕН 5: Пекин - Сиан
След закуска ще посетим Небесният храм - най-големият храмов комплекс в Китай, разположен в южната част на Централен Пекин. Това е комплекс от храмови сгради, построени през 1 420 г. за тържествени церемонии и молебени на императорите като върховни жреци. Всяка година по време на зимното и лятно слънцестоене, от тук императорите на династиите Мин и Цин, са отправяли молитви към Небето за добро време и добра реколта, и това била една от най-важните церемонии на имперски Китай. До 1916г. територията на Небесния храм е забранена за достъп от обикновените граждани. В него имал право да влиза само императорът, тъй като се вярвало, че е "Син на Небето" и само той можел да общува с боговете от името на народа си. Най-важната и впечатляваща сграда в комплекса е “Молитвената зала за добра реколта”, която е един от символите на Пекин.
От тук се отправяме към централната ЖП гара в Пекин, за да отпътуваме с високоскоростен влак за Сиан. Ще "летим" с над 300 км/час!
Следобед пристигане в Сиан и вечеря в местен ресторант.

След вечеря посещение на Шоуто на най-големия музикален фонтан в Азия, разположен на Северния площад пред величествената Голяма пагода на дивата гъска. Водната конструкция, изградена върху 20 000 кв.м., изхвърля над 1 000 водни струи, танцуващи под звуците на мелодии и осветени в разноцветни LED светлини.
Настаняване в хотел.
Нощувка.

ДЕН 6: Сиан
Сиан /в превод Западно спокойствие/ е една от Четирите велики древни столици на Китай и сред най-старите градове в страната. Той е бил начална точка на древния Път на коприната и днес е запазил най-голям брой от своите исторически и културни съкровища.
Закуска. Обиколката започва с посещение на гробницата на Първия китайски император Цин Шихуан и Музеят на теракотената армия, наричана Осмото чудо на света! Изработването на уникалната армия от над 8 000 глинени фигури на воини в естествен ръст започва през 246 г.пр.н.е., скоро след като император Цин се възкачва на трона /тогава на 13 г./ и продължава 36 години. Те са създадени, за да охраняват гробницата на Императора и пътуването му към Отвъдния свят. В стройни редици са подредени пехотинци, кавалерия, коне, бойни колесници, стрелци, командири - всеки един от тях с уникални черти на лицето! Това невероятно човешко творение е останало скрито под земята в продължение на векове, когато случайно бива открито от местни фермери, копаещи кладенец, през 1974 г.
Ще посетим специализиран магазин за теракота и изделия, изработени от цветен лак- велико изобретение на китайците, превърнато в класически традиционен занаят от над пет века.
Следобед обиколка на Стария град с Камбанената кула и посещение на Барабанната кула. До началото на 20 век камбаната биела на разсъмване, а огромният барабан по залез слънце, за да информират жителите за началото и края на деня.
Зад старите градски стени са разположени Мюсюлманският квартал и Голямата джамия - едно от най-старите и най-важните ислямски места за поклонение в Китай. Тя е издигната в чест на основателите на исляма в Китай, пренесен от арабски и персийски търговци по време на династиите Тан и Сонг 7-13 век, чрез сухопътния и морския Път на коприната. За разлика от повечето джамии в Близкия изток или арабските страни, Великата джамия в Сиан е група от сгради, кули, павилиони и дворци, изцяло в китайски архитектурен стил.

Свободно време за разходка по алеите на открития базар и известната кулинарна атракция на града – Улицата на храната /Food Street/, в сърцето на мюсюлманския квартал. Всяка вечер тук идват хиляди местни жители и туристи, жадуващи за нещо вкусно. Може да опитате разнообразни улични храни, повлияни от арабската кухня, с непроменени рецепти през вековете, като шиш кебап, сандвич Shaanxi (Rou Jia Mo) - питки с плънка от агнешко, телешко и свинско, туршия от моркови и корен от лотос, пилешки крачета, калмари на шиш, пържени картофки на спирала, меден кекс на клечка от лепкав ориз и фурми, изобилие от супи, ароматни подправки и пресни плодове…
Вечеря в местен ресторант.

След вечеря ще посетим една от най-зрелищните атракции на Сиан - Datang Everbright City - 2 100-метров открит пешеходен мол, чиито сгради са издигнати в традиционен стил от епохата на династия Тан /618-907/. Комплексът е разположен в подножието на Голямата пагода на дивата гъска в Сиан и обхваща площ от 650 хил.кв.м. Пешеходната улица интегрира пазаруване, хранене и развлечения, преминава през три тематични площада и е място за провеждане на паради и фестивали. Вечерно време алеите и сградите са приказно осветени в разноцветни светлини, пренасяйки ни в една отминала епоха.
Нощувка.

ДЕН 7: Сиан
Закуска. Днес ще посетим Голямата пагода на дивата гъска - свещен храм и хранилище на ценни будистки ръкописи и изображения на Буда, донесени от Индия през 7 век, считана за символ на Сиан.
Продължаваме с посещение на градската стена на Сиан /ЮНЕСКО/ – една от най-старите, най-големите и единствената напълно запазена древна градска стена в Китай, издигната като отбранително съоръжение по времето на династия Тан и надстроена и разширена от първия император на династия Мин през 14 век. Стената, с дължина около 14км, някога ограждала Стария град в голяма правоъгълна площ, а днес разделя Сиан на вътрешна и външна градска зона. От върха на укреплението се откриват невероятни гледки към града, наблюдателните кули, водните ровове, портите, подвижните мостове и зелени площи.

Обяд в местен ресторант и връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 8: Сиан - Шанхай
След закуска трансфер до ЖП гарата в Сиан и отпътуване с високоскоростен влак за Шанхай. Пристигане ранен следобед  и трансфер до центъра на финансовата столица на Китай. Модерният мегаполис често е наричан “Париж на Изтока” или "Китайския Чикаго". Пешеходна разходка и време за шопинг по оживения и модерен булевард Nanjing Road - първият търговски булевард в Китай, известен като най-доброто място за пазаруване, сравняван с Пето авеню в Ню Йорк и Шанз-Елизе в Париж. Булевардът започва от изкуствения кей Тhe Bund, в центъра на Шанхай, и продължава в западна посока, а в средата му е разположен Народния площад - политическия и културен център на града. Ще видим известните забележителности, разположени в района, като сградата на Общинското правителство на Шанхай, Шанхайската опера, Шанхайският музей, Шанхайската изложбена зала за градско планиране и Народния парк с красиви градини и езеро.

Вечеря в местен ресторант. Настаняване в хотела и нощувка.

ДЕН 9: Шанхай
Закуска. Целодневна екскурзия на Шанхай. Градът е разположен на делтата на р. Яндзъ и е дом на ултрамодерна съвременна архитектура, изискани ресторанти и луксозни магазини. Започваме обиколката на най-големият китайски мегаполис с посещение на Храма на Нефритения Буда. Името му идва от двете статуи на Буда, изработени от цяло парче бял нефрит, ювелирни, полупрозрачни, с тържествен израз на лицата, показват отличните умения на творците им. Посещение на телевизионната кула Перлата на Изтока (Oriental Pearl Tower) - символ на Шанхай, висока 468 метра. Ще се насладим на грандиозната 360-градусова гледка към огромния мегаполис от двете площадки за наблюдение, разположени на 259м и 263м.

Посещение на Градината Ю Юан (Yuyuan), в превод "Градината на радостта", считана за една от най-изящните градини в света и типичен представител на класическото китайско парково изкуство. Комплексът е разположен в Стария Шанхай и включва павилиони, живописни дворове, декорирани с алпинеуми, езерца с водни лилии и златни рибки, каменни мостове, вековни дървета и растения - всички свързани с коридори и проходи.

Посещение на магазин за перли, където ще се запознаем с отглеждането на сладководните перли в Китай и използването им в ювелирното изкуство. Перлата има важна символика в китайската култура от древни времена. Счита се, че тя носи добро здраве и щастлив брак, затова често се поднася като сватбен подарък.

Ще продължим с разходка по крайбрежния кей The Bund - най-известната забележителност и символ на Шанхай. Думата „Bund“ е с англо-индийски произход и означава "насип". По протежение на булеварда се издигат 52 исторически сгради, в които се смесват различни класически и модерни западни стилове от времето на първите чужди заселници, заради което крайбрежният район е наричан „музей на световната архитектура“. The Bund гледа към модерните небостъргачи в квартал Пудонг - финансовото сърце на Шанхай, които вечер греят в ярки неонови светлини.

Вечеря в местен ресторант.

Допълнителен тур (по желание): Вечерна панорамна разходка с корабче по река Хуанпу, по време на която ще можете да се насладите на невероятната феерия от цветове на осветените сгради и величествени небостъргачи на космополитен Шанхай. Плавайки по един от притоците на великата река Яндзъ, ще бъдете погълнати от величието на този град - на западния бряг ще грее красивия исторически район Пукси, със своите 52 елегантни колониални сгради от 19-20 век и променадата "The Bund", а на източния бряг ще пулсира в неонови светлини модерния финансов район Пудонг, с извисяващите се в небето кули Перлата на Изтока, Шанхайската кула и Световният финансов център. Грандиозният Шанхай е магическо място, където Изтока среща Запада, а нощем е вълшебна приказка и експлозия от светлина!

Важно: За незаписаните - свободно време на порта!

Връщане в хотела и нощувка.

ДЕН 10:  Шанхай – водният град Джуджаджао - София
Закуска. Днес отпътуваме към древния воден град Джуджаджао (Zhujiajiao), с история на повече от 1700 години. Старинното градче е разположено на около 50 км. от Шанхай и е известно като „шанхайската Венеция, заради живописните си канали, каменни мостове, алеи и антични сгради, построени по времето на династиите Мин и Цин. То е най-добре запазено сред седемте древни градове около Шанхай. Известно е с водния си транспорт, романтичните разходки с гондоли, чаровните малки улички и пазарчета с множество дюкянчета, приготвящи прясна храна. Тук може да опитате сочни китайски пелмени на пара - дим сум, хрупкава свинска кожа, речни охлюви и различни видове супи.

Следобед връщане в Шанхай и посещение на френската концесия, която някога била известна с игралните си домове и пушилните за опиум. Бившият квартал на френските заселници от края на 19 век днес е пешеходна зона за пазаруване и развлечения с най-шикозните кафенета и ресторанти, художествени галерии, бутици и търговски центрове. Тук са и типичните за Шанхай от 18 век жилищни сгради в стил "шикумен".

Свободен следобед за разходка и шопинг в центъра на Шанхай.

Вечеря в местен ресторант, след което трансфер до международното летище в Шанхай за полет към България.  

ДЕН 11:  София
Пристигане на летище София.

ДАТИ И ХОТЕЛИ:

Дата Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая Наличности
17.06.2024 - 27.06.2024 2 590 евро 2 990 евро Има места
02.09.2024 - 12.09.2024 2 590 евро 2 990 евро Има места
20.09.2024 - 30.09.2024 2 590 евро 2 990 евро има места

Хотели по програма:


 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща. Обявената цена за самостоятелно настаняване важи само преди отпътуване. Доплащане за самостоятелна стая по време на самото пътуване се таксува спрямо наличността в хотелите и цената към момента, която ще бъде по-висока от обявената на сайта.

 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

 • По време на допълнителните екскурзии, когато те са веднага след приключване на програмата, незаявилите такива ще ползват свободно време в близост до мероприятието. След приключване на допълнителния тур цялата група ще бъде транспортирана заедно до хотела.

 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ И УСЛОВИЯ НА ЗАПИСВАНЕ:

 • Международен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването

 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметкa


Застраховка "Отмяна на пътуване"

Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

Стойността на застраховката е между 3% и 7% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри

Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора

Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:

 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;

 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;

 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;

 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.

 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид

 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването


Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:

 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да
  отпътува за дестинацията.

 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;

 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи
  /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.

 • Самоубийство или опит за самоубийство


При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

ПОЛЕТ:
17.06.2024   София - Истанбул   21:10 - 22:35
18.06.2024   Истанбул - Пекин   01:25 - 15:35
26.06.2024   Шанхай - Истанбул   22:25 - 05:15 +1
27.06.2024   Истанбул - София   07:25 - 08:35

 • Вечерна панорамна разходка с корабче по река Хуанпу, по време на която ще се насладим на невероятна феерия от цветове на осветените сгради и небостъргачи на космополитен Шанхай. Продължителност: около час – 45 евро


Важно: За незаписаните - свободно време на порта!

 •  Шоу-спектакъл на „Летящите акробати“. Шоуто с артистите на световноизвестната пекинска акробатична трупа ще ви потопи в магията на това древно китайско изкуство, с над 2500-годишна история. Спиращото дъха представление, на сцената на популярния "Червен театър" в Пекин. Продължителност: около час – 75 евро


Важно: За незаписаните - свободно време в района на театъра!
Величествен Китай – Шанхай, Великата китайска стена, Пекин и Сиан Величествен Китай – Шанхай, Великата китайска стена, Пекин и Сиан

В цената са включени:

 • Самолетни билети София - Истанбул - Пекин и Шанхай - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines с вкл. 23 кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Билети във втора класа за скоростните влакове по маршрут Пекин – Сиан и Сиан - Шанхай
 • Всички трансфери по програмата
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Пекин
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Сиан
 • 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Шанхай
 • Целодневен сити тур в Пекин
 • Посещение на Великата китайска стена, както и летният дворец в Пекин
 • Целодневен тур на Сиан и Теракотената армия
 • Целодневен тур на Шанхай
 • Полудневен тур на древния воден град Джуджаджао
 • 2 вечери в Пекин и 1 вечеря с традиционна “Патица по пекински”
 • 2 вечери и 1 обяд в Сиан
 • 3 вечери в Шанхай
 • Входни такси за туристическите обекти по програма
 • Местни екскурзоводи на английски език
 • Водач на български език от България
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 15 000 евро

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Виза за Китай – 95 евро
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи – 50 евро (заплащат се задължително преди отпътуване)
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони извън вкючените в програмата обекти
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Разходи за градски транспорт
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"

Разгледайте още

15 дни / 13 нощувки

Дати: 02.11.2024, 13.11.2024, 19.11.2024, 26.11.2024, 03.12.2024, 05.01.2025, 18.01.2025, 28.01.2025, 12.02.2025, 20.02.2025, 05.03.2025 и 18.03.2025

от 2 890 евро
13 15

8 дни / 7 нощувки

Дати: 16.06.2024, 30.06.2024, 07.07.2024, 21.07.2024, 04.08.2024, 18.08.2024, 01.09.2024 и 22.09.2024

от 900 евро
7 8