Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур

Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур

В цената са включени:

 • Самолетени билети София - Истанбул - Шанхай и Сингапур - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines с вкл. 23 кг чекиран багаж
 • Вътрешни полети: Шанхай – Хонг Конг и Хонг Конг – Сингапур с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Всички трансфери по програмата
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Шанхай
 • 4 нощувки със закуски в хотел 4* в Хонг Конг
 • 3 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
 • 3 вечери в Шанхай
 • 3 вечери в Хонг Конг
 • 2 целодневни тура в Шанхай
 • 2 целодневни тура в Хонг конг
 • Целодневен тур в Макао
 • 2 целодневни тура на Сингапур
 • Панорамен обяд с гледка в ресторанта на върха на кулата в Макао
 • Входни такси за туристическите обекти по програма
 • Карти за ползване на метрото в Сингапур по време на туристическите обиколки
 • Местни екскурзоводи на английски език
 • Водач на български език от България
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Виза за Китай – 95 евро
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи – 50 евро (заплащат се задължително преди отпътуване)
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони извън вкючените в програмата обекти
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Разходи за градски транспорт
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"
ВАЖНО:
 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща. Обявената цена за самостоятелно настаняване важи само преди отпътуване. Доплащане за самостоятелна стая по време на самото пътуване се таксува спрямо наличността в хотелите и цената към момента, която ще бъде по-висока от обявената на сайта.
 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа
 • В хотела в Сингапур лично се доплаща градска такса /на място/
 • Придвижването по време на туристическите обиколки в Сингапур ще се осъществява с градски транспорт (метро).
 • По време на допълнителните екскурзии, когато те са веднага след приключване на програмата, незаявилите такива ще ползват свободно време в близост до мероприятието. След приключване на допълнителния тур цялата група ще бъде транспортирана заедно до хотела.
 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана
 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

Дати:
01.09.2024 – 13.09.2024 – 3 490 евро – търсим и жена за комбинация
06.09.2024 – 18.09.2024 – 3 490 евро – 2 последни места
13.09.2024 – 25.09.2024 – 3 490 евро

Време е за Шанхай!
Наричаме го „Париж на Изтока“ или  „Китайският Чикаго“.
Ще се разходим по булевард Бунг, ще видим Храма на Нефритеният Буда, градините Ю Юан. Ще посетим фабрика за перли и модерният квартал Пудонг. Ще изкачим и телевизионната кула, наричана „Перлата на Шанхай“. Ще посетим и невероятно акробатично шоу.

В Хонг Конг ще изкачим Виктория Пик, където ни чака прекрасен панорамен изглед към този уникален град. Ще посетим остров Ландао и с лифта ще стигнем до гигантската статуя на Седящия Буда.

Макао е „Лас Вегас на Китай“. Там ни чака статуята на Богинята на Милосърдието, кулата на Макао, храма А-ма, безброй казина, светлини, забавления, невероятни шоупрограми.

Сингапур е уникален остров град-държава. Разположен в Югоизточна Азия. Сингапур в превод означава „Град на Лъва“. Събрал е в себе си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Известен е с невероятната чистота и подреденост, правилата и странните забрани… за какво ли не. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. Истински азиатски тигър.

ДЕН 1: София – Шанхай
Среща на летище София и полет за Шанхай през Истанбул.

ДЕН 2: Шанхай
Пристигаме в Шанхай. Трансфер и настаняване в хотела.
Добре дошли в най-многолюдния град на Китай! Тук живеят 26 милиона човека - трети по население в света след Токио и Делхи. Наричаме го "Париж на Изтока" и "Китайският Чикаго".


Той е космополитен, авангарден, многолик и зашеметяващ. Символ на Нов Китай и негова финансова столица. Шанхай е удивителен!
Кратка вечерна разходка и вечеря в местен ресторант.
Нощувка.

ДЕН 3: Шанхай
Закуска. Целодневна екскурзия Шанхай. Градът е разположен на делтата на р. Яндзъ и е дом на ултрамодерна съвременна архитектура, изискани ресторанти и луксозни магазини. Започваме обиколката на най-големият китайски мегаполис с посещение на Храма на Нефритения Буда. Името му идва от двете статуи на Буда, изработени от цяло парче бял нефрит, ювелирни, полупрозрачни, с тържествен израз на лицата, показват отличните умения на творците им. Посещение на телевизионната кула Перлата на Изтока /Oriental Pearl Tower/ - символ на Шанхай, висока 468 метра. Чака ни грандиозната 360-градусова гледка към огромния мегаполис от двете площадки за наблюдение, разположени на 259м и 263м височина.

Посещение на Градината Ю Юан /Yuyuan/, в превод "Градината на радостта", считана за една от най-изящните градини в света и типичен представител на класическото китайско парково изкуство. Комплексът е разположен в Стария Шанхай и включва павилиони, живописни дворове, декорирани с алпинеуми, езерца с водни лилии и златни рибки, каменни мостове, вековни дървета и растения - всички свързани с коридори и чудни проходи.
Посещение на магазин за перли, където ще се запознаем с отглеждането на сладководните перли в Китай и използването им в ювелирното изкуство. Перлата има важна символика в китайската култура от древни времена. Счита се, че тя носи добро здраве и щастлив брак, затова често се поднася като сватбен подарък.
Ще продължим с разходка по крайбрежния кей The Bund - най-известната забележителност и символ на Шанхай. Думата „Bund“ е с англо-индийски произход и означава "насип". По протежение на булеварда се издигат 52 исторически сгради, в които се смесват различни класически и модерни западни стилове от времето на първите чужди заселници, заради което крайбрежният район е наричан „музей на световната архитектура“. The Bund гледа към модерните небостъргачи в квартал Пудонг - финансовото сърце на Шанхай, които вечер греят в ярки неонови светлини.
Вечеря в местен ресторант, след което, по желание срещу допълнително заплащане, вечерна панорамна разходка с корабче по река Хуанпу, по време на която ще се насладим на невероятна феерия от цветове на осветените сгради и небостъргачи на космополитен Шанхай /40 евро/.
Важно: За незаписаните - свободно време на порта!
Връщане в хотела.
нощувка.

ДЕН 4: Шанхай
Закуска. Днес отпътуваме до древният воден град Джуджаджао /Zhujiajiao/, с история на повече от 1700 години. Старинното градче е разположено на около 50 км. от Шанхай и е известно като "шанхайската Венеция, заради живописните си канали, каменни мостове, алеи и антични сгради, построени по времето на династиите Мин и Цин. То е най-добре запазено сред седемте древни градове около Шанхай. Известно е с водния си транспорт, романтичните разходки с гондоли, чаровните малки улички и пазарчета с множество дюкянчета, приготвящи прясна храна. Тук може да опитате сочни китайски пелмени на пара - дим сум, хрупкави свински кожачки, речни охлюви и различни видове супи.


Следобед връщане в Шанхай и посещение на френската концесия, която някога била известна с игралните си домове и пушилните за опиум. Бившият квартал на френските заселници от края на 19 век днес е пешеходна зона за пазаруване и развлечения с най-шикозните кафенета и ресторанти, художествени галерии, бутици и търговски центрове. Тук са и типичните за Шанхай от 18 век жилищни сгради в стил "шикумен".
След това ни предстои разходка и шопинг по оживения и модерен булевард Nanjing Road - първият търговски булевард в Китай, известен като най-доброто място за пазаруване, сравняван с Пето авеню в Ню Йорк, Шанз-Елизе в Париж или Родео Драйв в LA. Булевардът започва от изкуствения кей Тhe Bund, в центъра на Шанхай, и продължава в западна посока, а в средата му е разположен Народния площад - политическия и културен център на града. Ще видим известните забележителности, разположени в района, като сградата на Общинското правителство на Шанхай, Шанхайската опера, Шанхайският музей, Шанхайската изложбена зала за градско планиране и Народния парк с красиви градини и езеро /влизане вътре в обектите не е предвидено/.
Вечеря в местен ресторант.

Вечерта, по желание /срещу допълнително заплащате/, може да посетим Акробатично шоу . Истинска наслада с едни от най-добрите акробати в света, прославящи китайската школа /срещу допълнително заплащане - 60 евро/.
Връщане в хотела.
Нощувка.

ДЕН 5: Шанхай - Хонг Конг
Закуска. Напускане на хотела и трансфер до летището. Полет до Хонг Конг.
Спиращият дъха Хонг Конг е наш!


Пак сме в Китай, но градът е със свой облик... и няма нищо подобно на света!  През 1997г. Великобритания връща Хонг Конг на Китай, и днес това е "Регион със специална регулация", отделна администрация и икономическа автономия. Разположен почти на Тропика на Козирога, в града се преплитат източната екзотика и западната култура, ориенталски колорит и футуристична архитектура, модерност и традиция.
Започваме обиколката на града /включено в пакетната цена/ от най-високата точка на остров Хонг Конг – Виктория Пик, откъдето сe открива великолепна панорама към залива Виктория. Вечер светлините на Хонг Конг правят гледката изумителна.
Вечеря в местен ресторант.
Трансфер и настаняване в хотела.
Нощувка.

ДЕН 6: Хонг Конг
Закуска. Днес ще посетим прочутия храм "Уонг Тай Син". В него хората се молят за късмет и здраве. Ще преминем по Звездното авеню /Avenue of stars/ наподобяващо алеята на славата в Холивуд, където има плочки на известни актьори като Брус Лий, Джеки Чан, Джет Ли.  Ще продължим с разходката покрай бреговете на пристанището Виктория, на борда на уникалния ферибот "Star Ferry", който е оценен от "National Geographic" като едно от 50-те пътувания в живота и непременно трябва да се изживее!
След разходката с ферибота ще посетим централната част на остров Хонг Конг, където ще открием най-дългият ескалатор в света с дължина от цели 800 метра!
Продължаваме с посещение на района Тай Квун - туптящото културно сърце на Хонг Конг. Жива, приветлива и обединяваща хората среда, Tai Kwun вдъхновява общността чрез изкуство, култура и наследство. Намиращ се в сърцето на централната част на Хонг Конг, Tai Kwun внася творческа енергия в този град, като предоставя на хората в Хонг Конг достъп до разнообразни преживявания от световна класа. В Tai Kwun ще посетим Централно полицейско управление, както и затвора "Виктория", които превръща историческия обект в достъпен център за изкуство, култура и преживяване от световна класа. През 2019 г. Тай Квун получи награда от ЮНЕСКО за опазване на културното наследство.
Нашата обиколка ще продължи с посещение на района Коулун /Kowloon/, където ще се запознаете с ежедневието на обикновените жители на Хонк Kонг - ще се натъкнем на много колоритни пазари, като пазара за плодове и зеленчуци, известния пазар за нефрит и пазара за цветя и птици.
Вечерта по желания и срещу допълнително заплащане - Круизна обиколка на пристанището с включена вечеря /85 евро/.
Когато залязващото слънце заблести върху сградите и водата е време да се отправим на круизна обиколка около пристанището и да се насладим на великолепната гледка към Хонг Конг. Целият град е покрит с мек червен цвят, докато шуми в оживената нощ. Перфектното място да усетите вечерния бриз и да прегърнете сиянието на залеза.
Важно: За незаписаните - свободно време на порта!
Връщане в хотела.
Нощувка.

ДЕН 7: Макао
Закуска. Отправяме се на целодневна екскурзия до остров Макао /включено в пакетната цена/. Ще преминем през най-дългия мост в открито море в света с дължина от 55 километра. Макао е втората област със специален статут на Китай. До 1999 г. е последната португалска колония в Азия. Намира се на по-малко от час с ферибот от Хонг Конг. В този град в пълна хармония се съчетават източните и западните култури, а отличната кухня и колониалната атмосфера на португалското пристанище го правят уникален. Със своите 33 казина, често е наричан "Лас Вегас на Китай".


Разходката ни ще започне с разглеждане на историческата част, в която се намират руините на църквата "Свети Павел" - известна забележителност и обект на световното наследство на ЮНЕСКО в Макао. Това са останките на катедрала от 17-ти век и служат като символ на града. Ще посетим Fisherman's Wharf /Рибарски кей/ - Тематичен развлекателен комплекс с различни атракции, вкючващ ресторанти, магазини и забавления на живо. Той пресъздава различни международни архитектурни стилове.
За обяд ще се отправим към впечатляващата кула на Макао /Macau Tower/. От момента, в който влезете в стъкления асансьор ви очаква истинско удоволствие. Изстрелваме се нагоре по кулата до спиращите дъха 223 метра за по-малко от 60 секунди. Пфу! Вижте как Макао се оформя под краката ви, докато пътуваме нагоре. Има какво да се види - силуетът на Макао се променя толкова бързо. Смяната на пейзажа може да направи нещата много по-добри и по-вкусни, особено когато седите на няколкостотин метра над града във въртящото се 360° кафене. Ресторантът се завърта напълно на всеки час и половина и от него винаги се орткрива невероятна гледка. Обядът в панорамния ресторант е включен в пакетната цена.

След обяд се отправяме към хотел Venetian /Венецианецът/ - луксозен резорт и казино, известен с репликата на венецианските канали и гондоли и предлага широк спектър от възможности за развлечения и пазаруване. Следващата ни спирка е хотел The Parisian /Парижанецът/ и реплика на Айфеловата кула, разположена пред хотела. Ще посетим и хотел Galaxy Macao – ще видим диамант с диаметър три метра и ще се насладим на светлинно шоу във фоайето.
Връщане в Хонг Конг.
Вечеря.
Нощувка.

ДЕН 8: Хонг Конг - остров Ландао
Закуска. Сутринта ще посетим остров Ландао. Островът, с площ 147 км2 е една от задължителните забележителности на Хонг Конг. С лифт ще се изкачим на 430 метра височина до най-голямата атракция, будисткия манастир По Лин и прилежащата към него гигантска статуя на Седящия Буда /34м/, известна още като Тиен Тан Буда. В комплекса се намира и 100 годишен будистки храм – Lotus Temple, наричан също и “езерото с лотосите”.


Ще посетим и рибарското селище Тай О, което се смята за Източна Венеция. То е не само забележителност за снимане, но и място, където може да се види животът на местните хора.
Вечеря в местен ресторант.
Връщане в хотела.
Нощувка.

ДЕН 9: Хонг Конг - Сингапур
Закуска. Трансфер и полет за Сингапур.
Пристигане в Сингапур. Трансфер и настаняване в хотела.
Нощувка.

ДЕН 10: Сингапур
Закуска.
Дълъг, напоителен, цветен и абсолютно фантастичен сити тур на чудния "Град на Лъва" - Сингапур. Символите на Сингапур - хотел Marina Bay Sands,  статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/. Пистата на F1.
Ще намерим време и за страхотни гледки на върха в Сингапур. Ще се качим на лодката, която е "кацнала" на върха на този емблематичен, световен хотел. Хотел Marina Bay Sands - невероятна гледка към града и infinity басейн. Ще погледнем града отвисоко, оставайки без дъх /срещу входна такса/.
Следва лежерна разходка из старата колониална част на Сингапур /в близост до Сингапур ривър/. Ще видим Парламента, Националната галерия, Националния музей, Катедраталата Сейнт Андрюс /при желание обектите може да се разгледат и вътре /срещу допълнително заплащане/.
Продължаваме пеша към ботаническите градини The Gardens by the Bay. Електрическите супер дървета със светлинно - музикалното шоу, както и двата купола - оранжерии / вход в куполите срещу допълнително заплащане/.
За финал ни остава невероятното шоу Спектра /на водната площ пред хотел Marina Bay Sands/. Музика, светлина, огромни танцуващи фонтани и лазерни ефекти. 15 минути абсолютна красота!
Свободно време за вечеря.
Нощувка.

ДЕН 11: Сингапур
Закуска.
Време е за остров Сентоса - островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции - Universal Studio park, аквапарк, Музеят на восъчните фигури на Мадам Тюсо, гигантски аквариум, събрал подводната флора и фауна на света + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Лежерно и истински незабравимо! /някои от атракциите са с допълнителна входна такса, която се плаща на място/.
Ще имаме време за плаж, плуване в чудесна лагуна, коктейли.
В следобедните часове продължаваме към Чайна Таун /China Town/. Като всеки голям световен град, Сингапур също има квартал, наречен Чайна Таун. Пъстри улички, чудесни пазари за сувенири, ресторанти, бляскави храмове. Малко след него продължаваме към Малката Индия /Little India/ – цветен, ухаещ и незабравим етнически индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи, багри и ухания. Ще пазаруваме, ще похапнем люта индийска храна, ще открием великолепен индийски храм.
Вечерта – свободна програма.
Нощувка.

ДЕН 12: Сингапур
Закуска
Освобождаване на стаите и свободен ден

Днес имаме време за финални разходки в Градър на Лъва – Сингапур.
Програмата е свободна, а изборът е голям.
В Сингапур се намира един от най-красивите и добре поддържани зоопаркове в света.
При желание, всеки може да посети и Ботаническата градина на Сингапур или някой от местните цветни пазари... или пък арабския квартал с чудните малки улички и ресторанти.
Трансфер към летището в следобедните часове и вечерен полет за София

ДЕН 13: Сингапур - Истанбул - София
Пристигане на летище София.

ДАТИ И ЦЕНИ:

Дата Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая Наличности
01.09.2024 – 13.09.2024 3 490 евро 4 190 евро търсим и жена за комбинация

има места

06.09.2024 – 18.09.2024 3 490 евро 4 190 евро 2 последни места
13.09.2024 – 25.09.2024 3 490 евро 4 190 евро има места

ХОТЕЛИ:

 • Шанхай - Holiday Inn Shanghai Vista 4*
 или подобен
 • Хонг Конг - Harbourgrand Hotel Kowloon 4* или подобен
 • Сингапур - Hotel Boss 4* или подобен


 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща. Обявената цена за самостоятелно настаняване важи само преди отпътуване. Доплащане за самостоятелна стая по време на самото пътуване се таксува спрямо наличността в хотелите и цената към момента, която ще бъде по-висока от обявената на сайта.

 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа

 • В хотела в Сингапур лично се доплаща градска такса /на място/

 • Придвижването по време на туристическите обиколки в Сингапур ще се осъществява с градски транспорт /метро/.

 • По време на допълнителните екскурзии, когато те са веднага след приключване на програмата, незаявилите такива ще ползват свободно време в близост до мероприятието. След приключване на допълнителния тур цялата група ще бъде транспортирана заедно до хотела.

 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана

 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания

 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!


Допълнителни екскурзии:

• Вечерна панорамна разходка с корабче по река Хуанпу, по време на която ще се насладим на невероятна феерия от цветове на осветените сгради и небостъргачи на космополитен Шанхай. Продължителност: около час – 40 евро
Важно: За незаписаните - свободно време на порта!

• Акробатично шоу - истинска наслада с едни от най-добрите акробати в света, прославящи китайската школа. Продължителност 1 час: Цена: 60 евро

• Круизна обиколка на пристанището с включена вечеря. Цена: 85 евро
Когато залязващото слънце заблести върху сградите и водата е време да се отправим на круизна обиколка около пристанището и да се насладим на великолепната гледка към Хонг конг. Целият град е покрит с мек червен цвят, докато шуми в оживената нощ. Перфектното място да усетите вечерния бриз и да прегърнете сиянието на залеза.
Важно: За незаписаните - свободно време на порта!
Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур Китай – Шанхай, Хонг Конг, Макао + Сингапур

В цената са включени:

 • Самолетени билети София - Истанбул - Шанхай и Сингапур - Истанбул - София с авиокомпания Turkish Airlines с вкл. 23 кг чекиран багаж
 • Вътрешни полети: Шанхай – Хонг Конг и Хонг Конг – Сингапур с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Всички трансфери по програмата
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Шанхай
 • 4 нощувки със закуски в хотел 4* в Хонг Конг
 • 3 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
 • 3 вечери в Шанхай
 • 3 вечери в Хонг Конг
 • 2 целодневни тура в Шанхай
 • 2 целодневни тура в Хонг конг
 • Целодневен тур в Макао
 • 2 целодневни тура на Сингапур
 • Панорамен обяд с гледка в ресторанта на върха на кулата в Макао
 • Входни такси за туристическите обекти по програма
 • Карти за ползване на метрото в Сингапур по време на туристическите обиколки
 • Местни екскурзоводи на английски език
 • Водач на български език от България
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Виза за Китай – 95 евро
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи – 50 евро (заплащат се задължително преди отпътуване)
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони извън вкючените в програмата обекти
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Разходи за градски транспорт
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"
ВАЖНО:
 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща. Обявената цена за самостоятелно настаняване важи само преди отпътуване. Доплащане за самостоятелна стая по време на самото пътуване се таксува спрямо наличността в хотелите и цената към момента, която ще бъде по-висока от обявената на сайта.
 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа
 • В хотела в Сингапур лично се доплаща градска такса /на място/
 • Придвижването по време на туристическите обиколки в Сингапур ще се осъществява с градски транспорт (метро).
 • По време на допълнителните екскурзии, когато те са веднага след приключване на програмата, незаявилите такива ще ползват свободно време в близост до мероприятието. След приключване на допълнителния тур цялата група ще бъде транспортирана заедно до хотела.
 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана
 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!

Разгледайте още

8 дни / 6 нощувки

Дати: 28.04.2024, 23.05.2024, 29.08.2024, 07.09.2024 и 20.09.2024

от 2 130 1 930 евро
6 8

11 дни / 8 нощувки

Дати: 17.06.2024, 02.09.2024 и 20.09.2024

от 2 590 евро
8 11

8 дни / 7 нощувки

Дати: 16.06.2024, 30.06.2024, 07.07.2024, 21.07.2024, 04.08.2024, 18.08.2024, 01.09.2024 и 22.09.2024

от 900 евро
7 8