Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената

Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената

В цената са включени:

 • Самолетен билет за директен полет София - Дубай - София
 • Летищни такси
 • Малък салонен багаж до 10 кг /макс. размер до 40 x 30 x 20 см/
 • Чекиран багаж до 10 кг
 • 5 нощувки със закуска в избран хотел
 • Посрещане на летището от български представител
 • Трансфери /летище-хотел-летище/
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 10 000 евро
 • Вечеря в деня на настаняване /room service/
 • Полудневен тур на модерен Дубай на български език
 • Посещение на Рамката на Дубай /с вкл. билети/
 • Обиколка на Madinat Jumeirah /Арабската Венеция/
 • Вечеря в тематичен ресторант в Дубай мол
 • Круиз с луксозна яхта в Дубай Марина с вкл. вечеря
 • Фото пауза на изкуствения остров "Палмата" в комплекса The Pointe
 • Вечеря в ресторант в комплекса The Pointe /новите фонтани на Дубай/
 • Посещение на уникалната закрита ски писта в Mall of the Emirates
 • Фото пауза близо до "златния" 7-звезден хотел - Бурж ал Араб

В цената не са включени:

 • Допълнителните екскурзии, изрично упоменати в програмата, че са по желание и срещу допълнително заплащане
 • Tуристическа градска такса - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел
 • 20 кг. чекиран багаж
 • Храна и напитки по време на полетите

Дати:
Всеки четвъртък и събота

Дубай – минало и настояще
В миналото-спокойно градче със селски къщурки от корал и гипс, построени от персийските търговци и палмови хижи, подслонявали бедуинските рибари и търсачите на перли. Днес – процъфтяващ мегаполис и основен търговски център на средния изток.
Чарът на мистичната пустиня, страхотните плажове и шансът да се докоснем до арабската култура, наслаждавайки се на западните удоволствия, са само част от неустоимото изкушение наречено Дубай.
Дързостта на градските управници е наистина смайваща. Хотели, навътре в морето, изкуствени острови със 120км плажна ивица, причудливи небостъргачи, нови технологии, всякакви световни рекорди …
Единствено тук, на едно място, може да видите първия в света седемзвезден хотел – Burj Al Arab, с облик на платноходка, най-високата сграда в света – Burj Khalifa, най-големия търговски център с най-красивите „танцуващи“ фoнтани – Dubai Mall, и още много от най-най нещата в света.

ДЕН 1: София - Дубай
Пристигане на летището и посрещане от представител на фирмата /на български език/.
Трансфер до хотела. Настаняване.
Вечеря /Room service, включен в цената/.
Нощувка.


ДЕН 2: Дубай
Закуска. Днес ни чака чудесен тур през Нов Дубай /вкл. в цената/. Сутринта потегляме към Дубай Марина. Ще видим най-високата жилищна сграда в света Princess Tower, както и усуканата на 360 градуса Cayan Tower. Тук е и мястото за много снимки с невероятните небостъргачи наоколо, както и за колоритните многомилионни яхти, акустирали в марината. Турът ни продължава към "осмото чудо на света" - изкуственият остров Палмата. Ще преминем по "стъблото", за да стигнем до най-новия комплекс The Pointe, откъдето се открива прекрасна гледка към една от емблемите на Дубай - хотел Атлантис. Следва комплексът, наречен "Арабската Венецеия" Madinat Jumeirah.
Това е и мястото, откъдето стават най-хубавите снимки към "позлатения" свръхлуксозен хотел Бурж Ал Араб. Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай Джумейра, където живеят местните жители и луксозните им къщи. Пътят ни ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, стигайки до една от новите атракции - Рамката на Дубай /вкл. в цената/.Трансфер и посещение на Дубай мол /вкл. в цената/ - най-големият търговски център в света и най-красивите танцуващи фонтани. По желание /срещу допълнително заплащане - 55 евро на човек/ може да се качите на най-високата сграда в света Бурж Халифа - 828 метра / 163 етажа. От наблюдателната площадка на 124-ти етаж се открива невероятна панорамна гледка! Дубай, небостъргачите, светлините, пустинята ... хоризонтът са наоколо. А чудните танцуващи фонтани са в подножието – великолепни и незабравими.
Вечеря в ресторант в Дубай мол /вкл. в цената/.
Нощувка.


ДЕН 3: Дубай
Закуска. Посещение на най-голямата градина от естествени цветя в пустинята Miracle Garden/Чудните градини /срещу допълнително заплащане - 45 евро на човек с вкл. билет + транспорт. Огромни цветни композиции от милиони живи растения насред пясъците. Това са градини, които наистина си струва да се видят.
В следващите часове има време за разходка и плаж.Следобeд - Сафари в пустинята с трансфер и вечеря /срещу допълнително заплащане - 70 евро на човек с вкл. трансфер и вечеря/. Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното сафари в нея. Ще се насладим на вълнуваща арабска вечер, потопени в традициите и културата на коренните жители на Дубай - бедуините.
Турът започва от хотела. Огромният джип ще се отправи към "червената пустиня", известна с червения си пясък и големи дюни. Ще започнем с дрифт-шоу. Ще стигнем до пустинен лагер и ще се настаним в него. Ще изпратим слънцето "изгубени" сред пясъците, защото пустинните залези са незабравими. Ще яздим камили, ще опитаме традиционно арабско наргиле, ще пием арабски чай, ще караме бъгита... Това е мястото, където ни чака и богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма.Нощувка.


ДЕН 5: Дубай
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 65 евро на човек/ полудневен тур - Чудните потайности на Стар Дубай с включен обяд и посещение на Музея на кафето.
Следобед - свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 60 евро на човек/ тур на изкуствения остров Палмата с включено посещение на уникалната нова забележителност The View - невероятна панорамна гледка от 240 метра височина. За да бъдете на върха на света.
Свободно време в емблематичния хотел Atlantis, който се намира на върха на Палмата. Ще изпратим слънцето по време на невероятен залез. Ще направим фото пауза пред хотел Бурж Ал Араб и последната ни спирка ще бъде комплекса The Pointe с най-големите фонтани в света /включени в Книгата на рекордите на Гинес/.
19:00 ч. - вечеря в ресторант в комплекса The Pointe /включено в цената/ с гледка към новите фонтани на Дубай /няма включени трансфери/.
Нощувка.


ДЕН 6: Дубай - София
Закуска. Трансфер до летището и полет за София.
Пристигане на летище София.


Застраховка "Отмяна на пътуване":
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". Полицата покрива разходите за анулиране на пътуването, за прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, съкращаване от работа, изпускане на полет и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. Взима се предвид и възрастта на пътуващия. Стойността на застраховката е между 2% и 5% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.


ДАТИ:

Всяка сряда, петък и неделя

 

ЦЕНИ И ХОТЕЛИ:

Хотел Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая Трети възрастен в двойна стая Дете от 3 до 11 г.
Premier Inn Barsha Heights 3* 790 евро 980 евро н/п 660 евро
Class Hotel Apartments 4* 815 евро 1025 евро 815 евро 685 евро
Flora Al Barsha 4* 830 евро 970 евро 830 евро 700 евро
Rose Park Al Barsha 4* 830 евро 970 евро 830 евро 700 евро
Elite Byblos 5* 900 евро 1 195 евро 900 евро 770 евро

* Отстъпката за децата се взима под внимание, когато детето е настанено с двама възрастни в едно помещение.

Доплащания пикови периоди (и двете дати включително):

Хотел 21.11-18.12 27.12-03.01 30.01-02.02 20.02-24.02
Premier Inn Barsha Heights 3* Без увеличение 40 евро 15 евро 15 евро
Class Hotel Apartments 4* Без увеличение 55 евро 30 евро Без увеличение
Flora Al Barsha 4* Без увеличение На запитване На запитване На запитване
Rose Park Al Barsha 4* 70 евро 55 евро 15 евро 15 евро
Elite Byblos 5* 55 евро На запитване Без увеличение Без увеличение

  • При нощувки в Дубай туристите заплащат задължително туристическа такса "Туризъм дирхам" - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел. Заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.

 • Електрическите контакти в хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ - с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор - Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела

 • За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.

 • При желание пътуващите да седят един до друг в самолета е необходимо да се заплати такса за конкретни седалки. Различните зони в самолета имат различна цена. При желание пътуващите да седят един до друг, то това следва бъде уточнено предварително.

 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и /оригинал и 1 копие/

 • За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 • Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Обединени Арабски Емирства без виза

 • Точните часове на екскурзиите се определят на място. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

 • След вечерите в Дубай Мол и в комплекса The Pointe по програма НЕ са включени трансфери до хотела с цел всеки турист да има совбодата сам да прецени колко време да прекара в съответните забележителности и да организира прибирането си по свое усмотрение.Качване на Бурж Халифа
Посетите една от емблемите на Дубай - най - високата сграда в света – Бурж Халифа (828 метра), изкачване до наблюдателната площатка на 124 етаж.
Цена - 55 евро

Чудните градини -/отваря в началото на ноември 2022/
Ще посетим най-големите градини с естествени цветя в света. Огромни фигури на хора, животни, къщи, направени само и единствено от живи цъфтящи цветя.
Включен трансфер и входни билети.
Цена - 45 евро

Сафари в пустинята
Цената включва:
- Транспорт от хотела и обратно
- Дрифт-шоу из "червените дюни"
- Фотосесия в пустинята
- Яздене на камила
- Арабско наргиле
- Вечеря на блок маса
- Безалкохолни напитки
- Шоу програма
Цена - 70 евро

Чудните потайности на Стар Дубай
Ще открием най-старите части на Дубай и местата... от където всичко е започнало. Ще посетим златния Сук, сука с подправките, много пазари за дрехи и подаръци. Ще обядваме на брега с гледка към Дубай крийк.
Цена - 65 евро

Полудневен тур на изкуствения остров Палмата
Ще обиколим Палмата, ще направим няколко фотопаузи, ще посетим емблематичния хотел Атлантис. Имаме и включено посещение на уникалната нова забележителност The View с 360-градусова гледка на фантастичен Дубай отвисоко.
Цена- 65 евро

Абу Даби
Еднодневен тур на столицата на Обединени Арабски Емирства /транспорт и екскурзовод на български език/

Обекти за посещение:
- Бялата Джамия на Шейх Зайед
- Двореца на Шейха (Qasr Al Watan)
- Емирейтс Палас (фото-спирка отвън)
- Марина мол Абу Даби (време за обяд)
- Пазара за фурми (по желание)
- Ферари парк (фото спирка)
Цена - 60 евро

Звезден тур на хотел Бурж Ал Араб 7* /за първи път от този сезон/
Представяме за първи път - Тур на Бурж Ал Араб 7* /хотела лодка/. Емблематичния хотел отваря врати с възможност за посещение от всички туристи. Моля, да имате предвид, че тура се провежда изцяло с водач от хотела на английски език. Ще посетим лобито, някои от най-известните апартаменти в хотела, както и специално направен за тура музей. Продължителността е около час и половина
Цена - 85 евро
Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената Екскурзия Дубай – 6 дни / 5 нощувки + 3 екскурзии и 4 вечери, включени в цената

В цената са включени:

 • Самолетен билет за директен полет София - Дубай - София
 • Летищни такси
 • Малък салонен багаж до 10 кг /макс. размер до 40 x 30 x 20 см/
 • Чекиран багаж до 10 кг
 • 5 нощувки със закуска в избран хотел
 • Посрещане на летището от български представител
 • Трансфери /летище-хотел-летище/
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 10 000 евро
 • Вечеря в деня на настаняване /room service/
 • Полудневен тур на модерен Дубай на български език
 • Посещение на Рамката на Дубай /с вкл. билети/
 • Обиколка на Madinat Jumeirah /Арабската Венеция/
 • Вечеря в тематичен ресторант в Дубай мол
 • Круиз с луксозна яхта в Дубай Марина с вкл. вечеря
 • Фото пауза на изкуствения остров "Палмата" в комплекса The Pointe
 • Вечеря в ресторант в комплекса The Pointe /новите фонтани на Дубай/
 • Посещение на уникалната закрита ски писта в Mall of the Emirates
 • Фото пауза близо до "златния" 7-звезден хотел - Бурж ал Араб

В цената не са включени:

 • Допълнителните екскурзии, изрично упоменати в програмата, че са по желание и срещу допълнително заплащане
 • Tуристическа градска такса - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел
 • 20 кг. чекиран багаж
 • Храна и напитки по време на полетите

Разгледайте още

14 дни / 12 нощувки

Дати: 15.11.2022, 28.11.2022, 06.01.2023, 06.01.2023, 25.01.2023, 26.01.2022, 14.02.2023, 01.03.2023, 16.03.2023 и 01.11.2023

от 2 390 евро
12 14

11 дни / 9 нощувки

Дати: 29.11.2022, 26.03.2023

от 3 090 евро
9 11

12 дни / 9 нощувки

Дати: 23.10.2022 и 03.11.2022

от 1 990 1 890 евро
9 12