Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии

Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии

В цената са включени:

 • Двупосочен самолетен билет за директен полет София – Дубай – София
 • Летищни такси
 • Малък салонен багаж до 7 кг. /макс. размер до 40x 30 x 20cm/
 • 4 нощувки със закуска в избран хотел
 • Посрещане на летището от представител на фирмата на български език
 • Трансфери /летище-хотел-летище/
 • Вечеря в деня на настаняване /room service/
 • Дубай тур на Български език
 • Посещение на Рамката на Дубай
 • Вечеря в ресторант в Дубай мол
 • Сафари в пустинята с вкл. вечеря
 • Круиз Дубай Марина с вкл. вечеря
 • Еднодневен тур на Абу Даби на Български език

В цената не са включени:

 • Допълнителните екскурзии, изрично упоменати в програмата, че са по желание и срещу допълнително заплащане
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с лимит на отговорност 10 000 евро
 • Застраховка Oтмяна на пътуване – 2% - 3% от пакетната цена в зависимост от момента на закупуването на пакета
 • Tуристическа такса „Туризъм дирхам“ - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел

Дати:
01.10.2019 – 30.04.2020 /заминаване всеки вторник/
01.10.2020 – 31.03.2021 /заминаване всеки вторник/

Дубай – минало и настояще

Дубай някога е бил спокойно градче със селски къщурки от корал и гипс, построени от персийските търговци и палмови хижи, подслонявали бедуинските рибари и търсачите на перли, а днес процъфтяващ като основния търговски център на средния изток.
Чарът на мистичната пустиня, страхотните плажове и шанса да се докоснете до арабската култура, докато се наслаждавате на западните удоволствия, са само част от неустоимото изкушение наречено Дубай.
Дързостта на градските управници е наистина смайваща. Да построят хотели, не на брега, а точно във водата?! Да построят изкуствени острови с 120 км плажна ивица!
Единствено тук, събрани на едно място, може да видите пърия в света “седем звезден” хотел – оформения във вид на платноходка Burj Al Arab Hotel, най-високата сграда в света – Burj Khalifa, най-големия търговски център с най-красивите “танцуващи” фoнтани – Dubai Mall и още много от най-най нещата в света.

Екскурзия Дубай – в цената сме включили:
Дубай тур на български език – полудневен тур в Дубай, за да видите най-прекрасните места. Арабска вечеря на брега на Дубай Крийк – за да опознаете месната кухня и обичаи. Сафари в пустинята с включена вечеря – едно наистина екстремно изживяване. Круиз “Дубай Марина” с включена вечеря – разходете се с корабче в една от най-известните Марина в света. Еднодневен тур на Абу Даби на български език.

ДЕН 1:
Пристигане на летището в Дубай и посрещане от представител на фирмата на български език. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря /room service вкл. в цената пакета/.

ДЕН 2:
Закуска в хотела.
Следва полудневен тур на Дубай с екскурзовод на български език /вкл. в цената на пакета/ и посещение на Рамката на Дубай /вкл. в цената на пакета/.


Посещение на Дубай мол /вкл. в цената на пакета/ - най-големия търговски център в света и най-красивите танцуващи фонтани. По желание /срещу допълнително заплащане - 55 евро на човек/ може да се качите на най-високата сграда в света Бурж Халифа - 828 метра/163 етажа. От туристическия 124-ти етаж се открива невероятна панорамна гледка към Дубай и възможността да се насладите на красотата и великолепието на фонтаните от високо.Вечеря в ресторант в Дубай мол /вкл. в цената на пакета/.
Нощувка.

ДЕН 3:
Закуска в хотела.
Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света Miracle garden / Чудните градини /По желание - 32 евро на човек с вкл. билет + транспорт/.


Сафари в пустинята с трансфер и вечеря /вкл. в цената на пакета/


ДЕН 4:
Закуска в хотела.
Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане - 45 евро на човек/ полудневен тур на стар Дубай с вкл. обяд и посещение на музея на кафето.
Вечерта, Круиз с арабска галера по Дубай Марина с трансфери и вечеря /вкл. в цената на пакета/
или
Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5 звезден хотел /срещу доплащане - 15 евро на човек/.
Нощувка.

ДЕН 5:
Закуска в хотела.
Еднодневен тур на Абу Даби с екскурзовод на български език с посещение на двореца на Шейха /вкл. в цената на пакета/.


Трансфер до летището и полет за София.

ДАТИ:

01.10.2019 - 30.04.2020 /заминаване всеки вторник/

01.10.2020 – 31.03.2021 /заминаване всеки вторник/

ЦЕНИ И ХОТЕЛИ:

Хотел Двойна стая Самостоятелна стая 3-ти човек в двойна стая
Ibis Al Barsha 3* 675 евро 815 евро н/п
Rose Park Al Barsha 4* 705 евро 860 евро 705 евро
Novotel Al Barsha 4* 705 евро 860 евро 705 евро
Signature Hotel Tecom 4* 715 евро 870 евро 715 евро
Elite Byblos 5* 730 евро 1040 евро 730 евро

Забележка: За всички пътувания в периода 01.04.2020 - 30.04.2020 има доплащане от 100 евро на човек към посочените цени.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • При нощувки в Дубай туристите заплащат задължително туристическа такса „Туризъм дирхам“ - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел. Заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.

 • Електрическите контакти в хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ – с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор – Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела

 • За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.

 • При желание пътуващите да седят един до друг в самолета е необходимо да се заплати такса за конкретни седалки. Различните зони в самолета имат различна цена. При желание пътуващите да седят един до друг, то това следва бъде уточнено предварително.


Исторически тур на най-легендарния круизен кораб в света - Queen Elizabeth II (Кралица Елизабет II)
Quenn Elizabeth 2 е най-легендарния круизен кораб в света. Открит лично от Кралица Елизабет през 60-те години, корабът е активен до 2008 г., когато е закупен от Дубайското правителство. През това време оперира 17 околосветски пътешествия и стотици други круизи в цял свят. От това лято е отворен като хотел и музейна част. Турът ще ви даде възможност да обиколите легендарния кораб, да разгледате автентичните ресторанти и барове, както и най-голямата атракция: да посетите личната каюта на Кралица Елизабет, в която тя многократно е нощувала.
Цени:

 • Тур + трансфер: 45 евро

 • Тур + трансфер + обяд на кораба: 70 евро

 • Доплащане за екскурзовод на български език: 45 евро


Всички цени са за един човек. За провеждане на тура за необходими минимум двама човека.

Разходка с луксозна яхта по Дубай Марина
Разходка с луксозна яхта по Дубай Марина /2 часа/. Ще имате се почувствате като знаменитости, обикаляйки канала на Марината и залива около Палмата с луксозна яхта.

Цена: 70 евро /2 часа круиз + трансфер/ За провеждане на тура за необходими минимум двама човека.

Полет с балон + гурме закуска в бедуински лагер + преход през пустинята с винтидж Range Rover от 1950 г. + наблюдение на соколи
В тази екскурзия ще се насладите не само на полет с балон над едни от най – красивите и големи дюни в ОАЕ, а ще се пренесете в една арабска приказка и ще прекарате една вълнуваща сутрин в пустинята, както шейховете го правят и до ден днешен.
Екскурзията започва с ранен трансфер от Вашия хотел около 5:00 ч. След 40 мин преход навлизаме в пустинята, от където ще започне и приключението Ви. Ще имате възможност да се насладите на магическите отблясъци на пламака на най – големия балон в Света. Ще се любувате на изгрева, както никога до сега - от балон над необятната Дубайска пустиня! За да сте още по-очаровани нашите партьори са осигурили едни от най-добре обучени соколи в света, които ще кръжат в близост до Вашия балон.
След полета ще се настаните удобно във винтиж Land Rover от 1950 г. - една от любимите коли на шейховете. Ще се отправите към традиционен бедуински лагер за обилна гурме закуска с ръчно нарязана сьомга, хайвер, яйца Бенедикт, студени предястия и плодове. Преминавайки през един от частните резервати на Шейхското семейство ще имате възможност да видите калими, газели и други представители на местната фауна.

Цена: 260 евро /вкл. полет с балон + закуска + трансфер/ За провеждане на тура за необходими минимум двама човека.
Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии Екскурзия Дубай – 5 дни + 5 екскурзии

Свързани оферти

11 дни / 9 нощувки

Дати: 23.10.2020

от 1 855 евро
9 11

8 дни / 7 нощувки

Дати: Всеки вторник до 30.04.2020 и всеки вторник от 01.10.2020 до 31.03.2021

от 780 евро
7 8

5 дни / 4 нощувки

Дати: май и септември 2020

от 520 евро
4 5