Африка

14 дни / 11 нощувки

Дати: 05.12.2024, 06.01.2025, 01.02.2025 и 16.02.2025

от 3 990 евро
11 14

9 дни / 7 нощувки

Дати: 28.12.2024 • 05.01 • 13.01.2025 • 21.01.2025 • 29.01 06.02 • 14.02 • 22.02

от 3 503 лева
7 9

8 дни / 7 нощувки

Дати: 11.10.2024, 25.10.2024, 05.11.2024 и 19.11.2024

от 1 950 лева
7 8

11 дни / 9 нощувки

Дати: 23.01.2025, 31.01.2025, 17.02.2025 и 25.02.2025

от 4197 лева
9 11

8 дни / 7 нощувки

Дати: Много дати за 2024

от 938 лева
7 8

8 дни / 7 нощувки

Дати: Много дати от май до октомври 2024

от 617 лева
7 8

8 дни / 7 нощувки

Дати: Много дати от април до октомври 2024

от 767 лева
7 8