Коледа и Нова Година

6 дни / 5 нощувки

Дати: 29.12.2021; 11.04.2022 и 17.05.2022

от 910 евро
5 6

6 дни / 5 нощувки

Дати: 29.12.2021; 21.04.2022; 01.05.2022

от 990 евро
5 6

13 дни / 10 нощувки

Дати: 23.12.2021

от 3 962 лева
10 13

9 дни / 7 нощувки

Дати: 25.12.2021

от 4 107 лева
7 9

5 дни / 4 нощувки

Дати: 29.12.2021

от 704 лева
4 5

10 дни / 7 нощувки

Дати: 19.12.2021 и 26.12.2021

от 3 753 лева
7 10

от 9 дни / от 6 нощувки

Дати: 23.12.2021 и 29.12.2021

от 2 712 лева
от 6 от 9

6 дни / 5 нощувки

Дати: 23.12.2021 и 29.12.2021

от 1 064 лева
5 6

6 дни / 5 нощувки

Дати: 28.12.2021

от 1 698 лева
5 6

от 4 дни / от 3 нощувки

от 436 лева
от 3 от 4

6 дни / 5 нощувки

Дати: 28.12.2021

от 1 750 лева
5 6

6 дни / 5 нощувки

Дати: 29.12.2021

от 3 018 лева
5 6